You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

VN2009

Professional

  • "VN2009" started this thread

Posts: 1,334

Location: Duluth MN

  • Send private message

1

Saturday, August 1st 2009, 5:02am

video player as a plugin

is this possible? i have changed all my code but once it is a pluign the controls do not work. cannot play, pause or interface with video at all.

i do not want the video to to be tied to sperical coordinate i want it to act like a plugin.

VN2009

Professional

  • "VN2009" started this thread

Posts: 1,334

Location: Duluth MN

  • Send private message

2

Saturday, August 22nd 2009, 6:55am

hmmm trying this again with no luck. cant even get it to show up now

<plugin name="video2"
visible="true"
alpha="1"
url="videoplayer.swf"
videourl="%SWFPATH%/video/artist2.flv"


edge="bottom" align="center" origin="center"
x="0" y="0"

scale="1"
zorder="20"
loop="false"
pausedonstart="true"
onvideocomplete="action(hidevideo);"

onhover="showtext(Click to Close);"
onclick="action(hidevideo);"
updateeveryframe="true"
keep="true"
/>

anyone see anything wrong? i am using the newest video player.

3

Saturday, August 22nd 2009, 1:11pm

have you checked all of the paths,make sure the video is in the folder,are you using the correct video player for the correct krpano viewer.is the video in flash format.

did you test the video plugin with klauses original setup. (flying cat video)



Do you have a link to the pano with the editor plugin.

I have just added video to my tour and the video path was set up wrong.

know its ok

VN2009

Professional

  • "VN2009" started this thread

Posts: 1,334

Location: Duluth MN

  • Send private message

4

Saturday, August 22nd 2009, 5:13pm

i got this working, late night last night. had 2 plugins labelled the same thing.

5

Monday, July 12th 2010, 1:37am

Doesn't work for me neither...
My code :

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<plugin name="teaser1"
			url="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.swf"
			videourl="%SWFPATH%/videos/teaserE.flv"
			zorder="5"
			visible="false"
			x="0"
			y="10.0"
			origin="bottomcenter" 
			edge="bottomcenter"
			scale="0.35"
			rx="0" ry="0" rz="0"
			pausedonstart="true"
			loop="false"
			directionalsound="false"
			range="360"
			volume="1.0"
			onhover="if(ispaused, showtext(click to play), showtext(click to pause));"
			onclick="togglepause();"
			updateeveryframe="true"
			/>

I've just got a still image for one of them... A blank one for the other...

My krpano.swf (and videoplugin) is the latest...

Regards