Sie sind nicht angemeldet.

Suchergebnisse

Suchergebnisse 1-20 von insgesamt 148.

Freitag, 10. Juni 2016, 10:43

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

youtubeplayer.xml fatal parsing error

Zitat von »klaus.krpano« Hi, tour.html = HTML5 by default when possible tour_editor.html = always Flash Flash = ignores many xml syntax errors HTML5 = strict on xml syntex errors '&' is not a valid xml character- '&' would need to be used. See the basic xml documentation: http://krpano.com/docu/xml/syntaxrules/#top especially the check-list there (point 4): http://krpano.com/docu/xml/syntaxrules/#errorchecking Best regards, Klaus thanks for the reply. I take the youtube xml file on your site fr...

Mittwoch, 8. Juni 2016, 01:00

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

youtubeplayer.xml fatal parsing error

Zitat von »simious« I found a way to solve this parsing problem, but it's not as I'd like. If have to put youtubeplayer.xml in the project root no to have this error message. If I put the file in a folder, and change the destination to reach the youtubeplayer.xml, there is the parsing error message.</include> I have same problems with parsing of <!-- youtube-player.xml 1.19 -->. this file is on my root and if i see the vt with tour_editor.html all work fine but if i try with tour.html i get xml...

Dienstag, 2. Dezember 2014, 15:42

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Flashing a yellow light when loading new pano issue

Thanks, i used more dark bacground color to fix it. In local ambient start flash and i haven't problem. Great Klaus

Dienstag, 2. Dezember 2014, 11:42

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Flashing a yellow light when loading new pano issue

i notice that i have problem on safari: - on windows there isn't flashing problem (work online and local); - on mac there is the flashing problem (only online) and the navigation isn't fluid (online and local). why in local there in's flshing webgl problem?

Dienstag, 2. Dezember 2014, 10:58

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Flashing a yellow light when loading new pano issue

hi, i would like to know if someone has problema with new krpano version becouse in my virtual tour there is a flashing yellow light when loading new pano, as show in this picture #mce_temp_url# This happens only with virtual tour online. Same files offline work fine. What's may be?

Mittwoch, 9. April 2014, 20:15

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Load scene from HTML other than the default

thanks klous! my problem was that i haven't set relative path also for krpano.js!!! so sorry for my stupid question! and thanks again for javascript code. works great!!!

Montag, 7. April 2014, 10:49

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

More advanced image gallery

THANKS:)

Freitag, 4. April 2014, 23:21

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

More advanced image gallery

Zitat von »Sudarchikov Andrey« Hi! take a look at example there is this row that's how you can set url of thumbnailsframe.png simple use Regards Andrey now in my file there is the tag <framestyle> and if the html file is in the root all work great. my problem is when i use html file in a subdirectory with relative path. do you say that this issue will be resolved adding framestyle tag?

Freitag, 4. April 2014, 12:36

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

script to the root path

Zitat von »spelican« Maybe a typo - http:// I resolved the relative path issue, now i have problem with a gallery plugin. i ask supporto to the creator in other post.

Freitag, 4. April 2014, 12:21

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

More advanced image gallery

hi andrey, i have a littel problem with your gallery plugin. i have created one html file for each scene and i put them into a subdirectory (directory of VT --> subdirectory HTML --> scene1.html, ... ) i use this code in my html files: <script src="../tour.js"></script> <div id="pano" style="width:100%;height:100%;"> <noscript><table style="width:100%;height:100%;"><tr style="valign:middle;"><td><div style="text-align:center;">ERROR:<br/><br/>Javascript not activated<br/><br/></div></td></tr></t...

Freitag, 4. April 2014, 10:51

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

script to the root path

Zitat i hope to bring back to life this post!;) i try to use relative path for tour.html file (i have created one for each scene and put them into a subdirectory). this is my code: <script> var root ='http/www.photospherical.it/VT/2014/hotelpontesisto'; // immettere qui il path alla root dei file embedpano({swf:""+root+"tour.swf", xml:""+root+"tour.xml", target:"pano", html5:"auto", vars:{startscene:"scene_Ascensore_Chiuso"}, bgcolor:"#FFFFFF", passQueryParameters:true}); </script> but doesn't ...

Freitag, 4. April 2014, 10:34

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

removelayer doesn't work if there are child element?

so if i want remove all children i have to remove each of them. thanks

Freitag, 4. April 2014, 00:06

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Load scene from HTML other than the default

thanks Klaus! Great support.... p.s. is possible to use relative path for xml file with embedpano function? this doesn't working. my html file are into a directory child of principal directory (where are tour.xml) <script> embedpano({swf:"../tour.swf", xml:"../tour.xml", target:"pano", html5:"auto", vars:{startscene:"scene_Ascensore_Chiuso"}, bgcolor:"#FFFFFF", passQueryParameters:true}); </script>

Donnerstag, 3. April 2014, 12:33

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Load scene from HTML other than the default

hi, is it possible to set automaticaly startscene variable equal to name of html file? in otherword, if html file name is name.html then startscene is equal to 'name'? in this way i can use scene name to rename the html file without to edit each html file for each scene.

Dienstag, 25. März 2014, 15:36

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Google Analytics Plugin

Is there somebody that can tell me how register my vt on google analytics? i use my vt with iframe so my vt is on a domain and my site si into another domain. thanks

Mittwoch, 12. März 2014, 11:09

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

removelayer doesn't work if there are child element?

hi, i notice that when i try to remove a layer that has child the removelayer action doesn't work. example: if i have this element <layer name="parent" ... > <layer name="child1" ... /> <layer name="child2" ... /> </layer> when i use this action: removelayer(child1); --> work removelayer(child2); --> work removelayer(parent); --> doesn't work

Mittwoch, 12. März 2014, 10:51

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Google Analytics Plugin

suppurt for google analytics?

Mittwoch, 12. März 2014, 10:50

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

videoplayer plugin (beta)

is it a way to have a lodaing in % for the video? in other word i when video is ready the loading has to show 100% and then disapear. regards will p.s. i notice that when i remove the video (by removeplugin action) the vt still blocked for one or two reason. Same thing when video stop. is it a but?

Mittwoch, 26. Februar 2014, 21:10

Forenbeitrag von: »nonchiedercilaparola«

Google Analytics Plugin

hi bought google analytics krpano plugin becouse i would like to know how much vistis happen in my vt. so i have insert analytics.js and swf in to my vt plugins directory and then insert analytics.xml (from dynamic demo) on my vt root. then i created an google analytics account (specify form my vt) ex. myVTaccount on google analytics and the i insert my first property: www.domain.it/VT/mytour1/tour.xml (i use a ftp folder to save my vt and the i use iframe to view vt where they are needed). Fro ...