Sie sind nicht angemeldet.

Suchergebnisse

Suchergebnisse 1-20 von insgesamt 85.

Montag, 22. Oktober 2018, 21:34

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Krpano tools on server

Take a look at this thread for some insight. The "solution" relates to encryption but applies to just about any other process/command you could be doing with krpanotools executable server-side. The key with all of this is waiting for the process/command to finish up before moving on. https://krpano.com/forum/wbb/index.php?p…&threadID=16462

Mittwoch, 17. Oktober 2018, 21:05

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

On-the-fly encryption - SOLVED

I've redone the logic flow a bit and added in error reporting to the main guts of this. Quellcode 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ob_start();include_once XP_LIBRARY . "xml/get_tour_xml.php"; $obContent = ob_get_contents(); ob_end_clean(); $my_filename = "tour_xml_"; $my_filena...

Montag, 15. Oktober 2018, 22:36

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

On-the-fly encryption - SOLVED

From Klaus’s input and a bunch of testing, I’ve finally cracked the nut of on-the-fly encryption via PHP. I’ve gotten a bunch of help from this forum so now time to return the favor. If elaboration is needed, post a question and I’ll see what I can do. Quellcode 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ...

Donnerstag, 4. Oktober 2018, 02:07

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

krpanotools encrypt exit codes

Klaus, I have a collection of 44 XML files that have failed encryption via my method at the following link: Link to .zip of files I've run the contents of each one through several XML validators and they have come up clean. The version of krpanotools I'm using is krpano-1.19-pr16 Linux 64. Each one of these has produced an exit code of "1". Can you, or anyone, see a reason as to why these would cause an error when encrypting?

Montag, 1. Oktober 2018, 19:43

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

krpanotools encrypt exit codes

Perhaps I need to take this at a different angle. Using a set of commands and xml-input that are EXACTLY the same, I run the set via krpanotools encrypt routine 20 times. Eighteen of the 20 times the process is successful, with an exit code of 0. Two of the 20 times the process errors with an exit code of 1. What COULD be potentially causing this result?

Mittwoch, 26. September 2018, 05:28

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

krpanotools encrypt exit codes

I'm revisiting why I'm running into situation where at random times ( perhaps 1% of the time ) the PHP script I use to encrypt my XML on the fly will error and deliver an exit code of 1, resulting in an xml error in the KRPano viewer.. The error happens leveraging system(), exec() and proc_open(). The current method, proc_open() either produces an exit code of 0 ( normal exit) or 1, never -1. With proc_open() I'm able to capture the two output streams. The output [1] (the encrypted XML) and in t...

Sonntag, 29. April 2018, 20:58

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Krpanotools encrypt -stdout issues pr15 - followup

Klaus, I finally have more datapoint to submit. I’ve “upgraded” to pr16 and this issue still persists. I’m 99.99% sure what is happening here is that the system( encrypt ) command on line 25 of the code I posted in my prior/original post is erring at seemingly random times. I know the file that I’m trying to encrypt does exist, because of the if(file_put_contents) qualifier and the fact that the file remains because of the if ( $theoutput ) qualifier for the unlink statement. And I know the file...

Donnerstag, 5. April 2018, 22:41

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Krpanotools encrypt -stdout issues pr15

I'm running into situations where, at seemingly random instances, we are getting an "FATAL ERROR: - invalid encryption!" for XML that is being encrypted on-the-fly leveraging the "-out=stdout" parameter with krpanotools -encrypt. When I say random, I mean a user will run into this error on a particular scene, reload the tour, go back to the same exact scene, and all is good. If the error was present each time a user went to the scene, then there would be an issue with my XML generation. Here is ...

Montag, 2. April 2018, 23:30

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

-out=stdout

Thank you a multitude of times over. Encrypting on-the-fly is now a pleasure.

Donnerstag, 22. Februar 2018, 00:31

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Krpanotools encrypt string output, no file

Awesome! Can not wait. I'm playing with " -out=/dev/stdout” in conjunction with php exec() and can't seem to get the output to be "correct".

Mittwoch, 21. Februar 2018, 21:31

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Krpanotools encrypt string output, no file

It would be INVALUABLE if there was a option flag for krpano encrypt on the command line to return the output of the encryption rather than having it saved to a file. Something like below with the option/flag -ro meaning “return output, no file created.” krpanotools encrypt -p -z -ro scene_xml_home.xml What I’m looking for is, instead of… ”Encrypted: scene_xml_home.xml => scene_xml_home.encrypted.xml” …being returned by the command krpanotools encrypt -p -z scene_xml_home.xml, the following woul...

Montag, 15. Januar 2018, 00:04

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Branding Free 1.19-pr14

For some reason I can not get the contextmenu versioninfo="false" to take, meaning that the branding info is still being shown ( see third attached image ). Example link: https://www.createvtour.com/mammoth-mountain I have purchased the branding-free license( about 7 years ago ).I have re-entered the registration codes, as to make sure they are "good"( see first attached image ).I have made sure that "branding free" is checked in the Protect Tool ( see second attached image ).I have replaced the...

Freitag, 15. Dezember 2017, 00:10

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

window.activekrpanowindow and parent = BGLAYER

I’ve hit on this issue before in the post below but did not get any response. https://krpano.com/forum/wbb/index.php?p…72664#post72664 After further contemplation and digging I found this forum thread which is going in a direction that points at the issue I’m having, with a plugin I created that appends a traditional HTML <select> element to the plugin. https://krpano.com/forum/wbb/index.php?p…indow#post49639 The only difference is that the issue of the <select> element not gaining focus only ha...

Sonntag, 3. Dezember 2017, 21:14

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

360 video 'moving hotspots' procedure, editor

Any progress on new features?

Mittwoch, 4. Oktober 2017, 00:11

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Potential bug?

Klaus, I believe I’ve found a bug and the “cause” of my issue as illustrated in this thread: https://krpano.com/forum/wbb/index.php?p…72664#post72664 I’m fairly certain that this issue started with pr12 or pr11 since I reported this issue in the above thread on Sept. 19 and pr13 was released on the 21st. However, the issue has evolved further to the point that no mater what parent the plugin-layer chain is connected to, BGLAYER or no parent set, the select drop down DOES NOT work. You can intera...

Montag, 2. Oktober 2017, 02:54

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Playsound gesture error on Android

Issues on Android have been reported for this plugin before. But this SHOULD work. The playsound() action is called from a hotspot onclick. This works as expected in every iOS device I've tried and desktop. However it does not work on Android. I can interact with the pano, click on that and any other hotspot, basically use "gestures" to interact with the KRPano environment. Here is a link to a tour with a hotspot to illustrate the issue. https://www.createvtour.com/ovivo-plant-tour Here is what ...

Dienstag, 19. September 2017, 20:25

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

Layer parent="BGLAYER" issues

I have a custom Google Maps plugin with a <select> element and a <div>( with an onclick attribute )that is added to the DOM via plugin.sprite.appendChild(); When the layer/plugin has parent=‘BGLAYER’ the <select> element will not work/dropdown AND when clicking on the select element, a style is appended to the <body> tag style=“user-select: none;”. However it works as expected when the layer/plugin is a “child” of the <area>, parent=‘’. Also, the <div> with the onclick event and all other Google...

Freitag, 25. August 2017, 03:54

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

pr12 iOS 10.3.3 video bug

This only happens in pr12, I've tested it in pr11 and pr10 and everything works as expected. In the case of using a 360video as the image for a scene, when I call the following action to pause the video and load another scene I get a black screen and everything locks up. The error reporting out of tethered-inspection via Safari yields: Anonymous Script1 Line 308:27 null is not an object (evaluating 'a.paused') function E(a) { m.ios && !0 !== a.paused && (g.iOS_current_video = a) } Quellcode 1 2 ...

Freitag, 4. August 2017, 02:49

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

ScrollArea touch content

My solution to this is JQuery. Created my own tap/tap-hold function, if anyone is interested.... Quellcode 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 var tst; var tet; $('label span').bind('touchstart', function () { var ds = new Date(); tst = ds.getTime(); }).bind('touchend', function () {var de = new Date(); tet = de.getTime(); var tt = parseInt(tet) - parseInt(tst); if(tt > 250 && tt < 750){ labelID = $(this).parent().attr('for'); $('#'+labelID).trigger('click'); } });

Montag, 31. Juli 2017, 02:40

Forenbeitrag von: »Douglas Rhiner«

ScrollArea touch content

And this becomes a bit more interesting. If you set the checkboxes as checked, so the menu is completely open when you load, the checkboxes and <a> onclicks still don't work. HOWEVER, if you add this to your homescreen and re-launch from this web-app the checkboxes still don't work BUT the <a> onclicks DO!