You are not logged in.

Search results

Search results 1-20 of 83.

Wednesday, October 26th 2016, 2:12pm

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr8 with macOS Sierra support, improved iOS 10 support and new localhost servers

I have problem with onvideocomplete: actually, nothing happend ! Source code 1 2 3 4 5 6 7 <plugin name="video" url.html5="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.js" url.flash="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.swf" pausedonstart="true" loop="false" volume="1.0" buffertime="1.0" playbackrate="1.0" onloaded="add_video_sources();set(layer[skin_btn_vr].enabled,true);tween(layer[skin_btn_vr].alpha, 1.0);" onvideocomplete="trace('end');loadscene(nextscene);" /> What am I missing ?

Friday, September 30th 2016, 9:30am

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr8 with macOS Sierra support, improved iOS 10 support and new localhost servers

Quoted from "klaus.krpano" When building a VTOUR there will be additional 'tour_testingserver.exe' (for Windows) How can we get this exe file loading our html when NOT using any vtour/droplet stuff ? Or maybe generate one that will always load the index.htm beside him ?

Tuesday, July 5th 2016, 11:24am

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

ok, this work : <events onremovepano=" set(skin_video_setup_done, false); videosources.removearrayitem('vLow 1024'); videosources.removearrayitem('vHigh 1920'); " /> maybe an action resetVideoSources in videointerface.xml would help !

Tuesday, July 5th 2016, 11:24am

Author: KiboOst

videointerface_addsource and several videos

ok, this work : <events onremovepano=" set(skin_video_setup_done, false); videosources.removearrayitem('vLow 1024'); videosources.removearrayitem('vHigh 1920'); " />

Tuesday, July 5th 2016, 10:11am

Author: KiboOst

videointerface_addsource and several videos

Can anyone enlighten me on how to set several videos scenes in same pano ? here is an example: Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 <krpano version="1.19" bgcolor="0xFFFFFF" showlog="false" showerrors="false"> <scene name="myVideo1" title="myVideo1" onstart=""> <include url="%CURRENTXML%/skin/videointerface.xml" /> <plugin name="video" keep="false" url.html5="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.js" url.fl...

Monday, July 4th 2016, 4:36pm

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

also, the play/pause button stay on play when switching scene to another video. Never get back to pause state even if video is paused. Is there an example somewhere with 1.19pr5 and at least two video scene ??

Monday, July 4th 2016, 2:52pm

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

What would be an action in videointerface.xml that delete all video sources to reset the quality sub menu ? Source code 1 2 3 removelayer(skin_settings_q1); removelayer(skin_settings_q2); removelayer(skin_settings_q3); doesn't work

Monday, July 4th 2016, 2:15pm

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

What I can do: <scene name="myvideo" title="myvideo" onstart="set(skin_video_setup_done, false);skin_video_setup()"> <events onremovepano="removelayer(skin_layer, true);" /> -> then video title is loaded ok between videos, and the video player isn't shown anymore on other scenes But menu quality is still empty on second video scene loaded and up what does not work (change nothing): <include url="skin/videointerface.xml" keep="false"/> <plugin name="video" keep="false" <events onremovepano="remov...

Monday, July 4th 2016, 12:33pm

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

Hi, I have a problem with a pano containing several video and several image (all 360 scenes) First time I load a video scene, I have the right sources (addsource) and right title Then I open an image scene: the video skin is still there !! then I load previous or another video scene: I have only the played source in the menu and no more video title on top of timeline What is the right way ? My video scenes are like in krpano-1.19-pr5\viewer\examples\videopano

Friday, April 8th 2016, 10:02am

Author: KiboOst

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

wow ! Massive works ! Many thanks Klaus, not only for what is KrPano and its well documented possibilities, but for your support and hard efforts for always make it even better. Will test that asap !!

Tuesday, March 29th 2016, 4:40pm

Author: KiboOst

OBJECT PANORAMA for HTML5

Just a note, No flashing in Chrome/html5 desktop flashing in firefox 45/html5 desktop I remember a bug in Firefox related with css -webkit-backface-visibility: hidden; http://stackoverflow.com/questions/34614…ebkit-transform

Tuesday, March 29th 2016, 4:26pm

Author: KiboOst

OBJECT PANORAMA for HTML5

If I use this: <action name="buildframes"> for(set(i,0), i LT %2, inc(i), txtadd(fname,frame,get(i)); txtadd(furl,%1,get(i),.jpg); addplugin(get(fname)); plugin[get(fname)].loadstyle(frame); copy(plugin[get(fname)].url,furl); set(plugin[get(fname)].visible,true); showframe(i); ); set(currentframe,0); set(framecount,%2); set(oldmousex,0); showframe(0); </action> it preload each frames, so it doesn't flash. But it's slow to get interactivity at first ... looking at the code, it build one div per f...

Tuesday, March 29th 2016, 4:21pm

Author: KiboOst

OBJECT PANORAMA for HTML5

Does anyone sorted the black frames problem the first time you iterate through the frames ? There is no such problem in FlashPlayer mode, but appear in HTML5 mode. Would really love using html5 objects inside krpano ...

Friday, March 25th 2016, 2:32pm

Author: KiboOst

z-order and parenting

Yes this is what I concluded experimenting it. But wouldn't be possible to put z-order globally ? In html, you can mix divs and img z-index ...

Friday, March 25th 2016, 10:51am

Author: KiboOst

z-order and parenting

Hi, Dunno if it is a feature or a bug, but something weird happens here (1.19pr3, html5) layer container1 zorder=1 layer container2 zorder=5 layer button zorder=10 parent=container1 So, container2 is on top of container1, and my button, parented to container1 should be on top of both containers. It isn't ! container2 is on top of my button and my button doesn't capture mouse. if I parent my button to container2 it works, but placement and some actions need button parented to container1 Is this a...

Friday, February 26th 2016, 12:03pm

Author: KiboOst

Sound Interface timing

Thanks for your answer ! I did not buy it yet, will do and wait for the update, no urge.

Friday, February 26th 2016, 9:55am

Author: KiboOst

Gyro2 support for Microsoft Surface. Gyro 1 works.

Yes would rocks ! We have several sevral SurfacePro here but demoing krpano with it seriously lack gyro

Friday, February 26th 2016, 9:46am

Author: KiboOst

Sound Interface timing

Hi, Using the sound interface plugin, is there a way to define the frame/time of the sound ? This to synchronise sound with a video when scrubbing with the timeline. We can easily get the video frame where the timeline is, but how could we tell to soundinterface to start the sound at time xx:xx ? I've seen this: http://krpano.com/plugins/userplugins/html5vraudio/ But doesn't seems to be an action/setting to start sound from time xx

Thursday, February 25th 2016, 4:30pm

Author: KiboOst

krpano iOS 9 support updates (video and sound autoplay)

Do you have any estimation for 1.19pr4 release date ? I know you are working hard getting all these ready