You are not logged in.

Search results

Search results 1-9 of 9.

Wednesday, January 4th 2017, 2:36pm

Author: erbe

How to show the poster image untill click the play button

Hi, I also have the same problem. I've tried html5preload="metadata", and the poster image is visible only for a very short time. As an aside, if I set html5preload="none", there is still a network request in the network console in Chrome, exactly similar to "metadata". Thanks

Friday, July 29th 2016, 12:48pm

Author: erbe

1.19-pr5 not working on iOS 8

Thank you very much!

Tuesday, July 26th 2016, 10:00am

Author: erbe

1.19-pr5 not working on iOS 8

Hi Klaus, thanks for looking into this. According to Apple, 86% of iOS users are using iOS 9, with 11% still being on iOS 8 (data measured on July 18, 2016): https://developer.apple.com/support/app-store/ So it would be nice if iOS 8 would still work (especially if it is not complicated to support it). As I've mentioned, you can also reproduce the issue in the Simulator, so if you have a Mac with Xcode, you don't need a device with iOS 8 for now. Thanks again!

Wednesday, July 20th 2016, 10:03am

Author: erbe

krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5 / 1.19-pr6

Quoted from "klaus.krpano" Hi, Quoted from "erbe" i've tried to upgrade from 1.18.6 to 1.19-pr5 because audio on iOS seems to work only with 1.19. Works fine on iOS 9, but I've noticed on a similar test device with iOS 8, that videos don't play at all, they just seem to be stuck at the beginning. If there is extra audio, only the audio plays. Please create a new/separate thread and post there your example. Best regards, Klaus Please see here: 1.19-pr5 not working on iOS 8

Tuesday, July 19th 2016, 9:25am

Author: erbe

1.19-pr5 not working on iOS 8

(as requested to re-post from krpano 1.19-pr4 / 1.19-pr5) Hi, I've tried to upgrade from 1.18.6 to 1.19-pr5 because audio on iOS seems to work only with 1.19. Works fine on iOS 9, but I've noticed on a similar test device with iOS 8 (btw: also happens on iOS Simulator), that videos don't play at all, they just seem to be stuck at the beginning. If there is extra audio, only the audio plays. I can reproduce it with the examples posted on your website: http://d8d913s460fub.cloudfront.net/krpa…x.ht...

Monday, July 18th 2016, 7:14pm

Author: erbe

Not working on iOS 8

Hi, i've tried to upgrade from 1.18.6 to 1.19-pr5 because audio on iOS seems to work only with 1.19. Works fine on iOS 9, but I've noticed on a similar test device with iOS 8, that videos don't play at all, they just seem to be stuck at the beginning. If there is extra audio, only the audio plays. By the way, thanks for your great work (and your creative workarounds for mobile problems). Best regards

Thursday, March 24th 2016, 12:31pm

Author: erbe

DON'T preload videos

The Flash player downloads the video with full speed from my server. If there are just some users opening my website, my server's bandwidth will be overloaded. Can I limit this somehow? Thanks

Tuesday, March 22nd 2016, 10:38am

Author: erbe

DON'T preload videos

Hi, is it possible NOT to preload videos (Flash)? I set pausedonstart="true" but it does load the complete video. Is there a possibility to only start loading the video when play is clicked? Thanks! Ernst