You are not logged in.

Search results

Search results 1-6 of 6.

Sunday, November 17th 2019, 7:38pm

Author: muhammed

Sorumun çözümünü buldum :)

Bazen çözüm insanın gözünün önünde duruyor ama göremiyor! ENLEM: lat="39.563340" BOYLAM: lng="19.904324" Koordinatı istediğiniz gibi değiştirin :) Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 <scene name="scene_achilleion-hof-unten" title="Achilleion - Garden" onstart="" thumburl="panos/achilleion-hof-unten.tiles/thumb.jpg" lat="39.563340" lng="19.904324" heading="0.0"> ............ </scene>

Sunday, October 13th 2019, 5:12pm

Author: muhammed

Change Location on Map

Hello there. my scenes are located in different places on the map, as in the attached picture. In fact the photos were all taken in one place but they were wrong there! Is there a way to set these locations? Thanks in advance for your help :) Muhammed

Sunday, September 29th 2019, 8:56pm

Author: muhammed

Freelancer - Day to Night Panorama

Bu örnek işini görmüyor mu? https://krpano.com/releases/1.20/viewer/…ending-demo.xml

Sunday, September 29th 2019, 7:49am

Author: muhammed

Videopano Stage Management

Hello to everyone. I'm experiencing a vtourskin conflict when I switch between scenes using the Videopano instance. Vtourskin and videointerface do not appear at the same time. Actually, I don't want it to appear at the same time, but let Vtourskin be in the illustrated scene and videointerface in the video scene. How can I solve this? Thank you in advance for your help. Muhammed

Wednesday, September 18th 2019, 10:28pm

Author: muhammed

Soundinterface Problem!

Thank you for your interest, Klaus. I did what he said, but I couldn't get him to work again. Source code 1 2 3 <events name="currentpano" ... keep="true" /> I think I'm doing something wrong. I wonder where? Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 <krpano version="1.19" title="Virtual Tour"> <include url="skin/vtourskin.xml" /> <!-- load the soundinterface plugin --> <plugin name="soundinterface" url.flash="%SWFPATH%/plug...

Monday, September 16th 2019, 10:23pm

Author: muhammed

Soundinterface Problem!

Hello there. Inexperienced question, but please help! I cannot play the audio file. I'm doing the same with the current example. I stay this: <! - board -> <preview url = "preview.jpg" /> <Image> <cube url = "board_% s.jpg" /> </ Image> I'm adding a scene instead. When the audio file is running after this insert :( file attached. What code is wrong? I'd appreciate it if you help. Source code 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ...