You are not logged in.

Tuur

Sage

  • "Tuur" started this thread

Posts: 3,208

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

1

Friday, May 21st 2010, 4:35am

need some help

Hi,

i need some help..

i think this tour is a bit shocky.. not smooth when fullscreen... it stutters..

http://www.virtualtuur.com/mobiel1/

what can that be..
i have the feeling that it happens after the little planet intro..

1.xml :

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
........

<!-- view startup settings for little planets: -->
	<view stereographic="true"
		  fisheye="1.0"
		  fov="170"
		  fovmax="150"
		  fovmin="30"
		  hlookat="0"
		  vlookat="79"
		  />


	<!-- fisheye and little planets views needs much rendering performance
		to get more performance switch to flash9 rendering while in fisheye
		or littleplanet/stereographic mode
	-->

	<display flash10="off" />		


	<events onloadcomplete="delayedcall(0.5, normalview());set(events.onloadcomplete,null);" />
	
	
	<action name="normalview">
		tween(view.hlookat, 359, 1.7, easeInOutQuad );
		tween(view.vlookat, 3.8,   1.7, easeInOutQuad );
		tween(view.fov,     55, 2.7, easeInOutQuad );
		tween(view.fisheye, 0, 1.7, easeInOutQuad,WAIT);
		wait(2.5);
		set(view.maxpixelzoom,1.8);
		set(view.fovmax,70);
		set(view.limitview,off);
		set(view.stereographic,false);

		
		set(display.details,32);
		set(display.fps,60);
		set(display.tessmode,auto);
		set(display.stilltime,0.25);

		set(display.stillquality,HIGH);
		set(display.stillquality10,HIGH);
		set(display.movequality10,HIGH);
		set(display.movequality,LOW);

		set(lensflare[lf0].visible,true);

		set(hotspot[hs1].visible,true);
		set(display.flash10,on);
	  </action>
	  
	  
	 ...........


please help and look in these xml's

1.xml
structure.xml

and maybe..

tuur.xml
tour.xml
area.xml


anybody?


the thumbs and buttons are swf's... is that to much ??



Thanx
tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

This post has been edited 2 times, last edit by "Tuur" (May 21st 2010, 5:08am)


Tuur

Sage

  • "Tuur" started this thread

Posts: 3,208

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

2

Friday, May 21st 2010, 6:11am

mmm..
the only thing that seems to help really is movequality10 LOW...

http://www.virtualtuur.com/mobiel4/

but then the logo of the shop gets ugly when i move..


*confused*
Tuur
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

This post has been edited 1 times, last edit by "Tuur" (May 21st 2010, 6:34am)


3

Friday, May 21st 2010, 9:57am

Both run pretty smoothly for me on my computer. Are you running on a Mac?

steve

Tuur

Sage

  • "Tuur" started this thread

Posts: 3,208

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

4

Friday, May 21st 2010, 9:59am

He Steve,

yes ! macbookpro 2.16Ghz 2gig RAM 17"

when i do movequality10 LOW it is oke...

well as i said before...

i have this all the time..

Is that area thing to heavy?

Tuur
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

5

Friday, May 21st 2010, 3:17pm

Hi Tuur *thumbsup* ,

As Steve, it looks pretty good and smooth on my PC...
INFO: Flashplayer WIN 10,0,45,2 PlugIn
Windows XP.
So, I have no idea what it can be.... Perhaps your not smooth when fullscreen problem can be an hardware issue as mattfurlong as points out here: beta 10, freezes when switch(fullscreen"

SAlut.