You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, February 25th 2011, 1:11pm

Radar bug [SOLVED]

Hi Klaus

in html 5 when in the xml I have some radar code it's bug, FATAL ERROR : loading or parsing failed !
I try to put some devices tag but not working *unsure*

This post has been edited 1 times, last edit by "Job.1" (Feb 27th 2011, 12:48pm)


2

Friday, February 25th 2011, 7:40pm

Hi,

is the xml file itself valid?
that means - try to open the xml direct in the browser - there should be no errors,

best regards,
Klaus

3

Friday, February 25th 2011, 8:01pm

Hi Klaus

yes the xml is valid I make the swf file with it
but when I want open it on iPad not working

here the swf one

and I change the xml code and leave the radar code and it working on iPhone/iPad

4

Friday, February 25th 2011, 10:25pm

Hi, can you add the radar code to see it not working?

5

Sunday, February 27th 2011, 11:18am

Oups ! ! ! !

here the xml bug one

it's online a make the same one with the bug radar ;-)

HansNyb

Professional

Posts: 1,033

Location: Denmark

Occupation: Photographer

  • Send private message

6

Sunday, February 27th 2011, 12:12pm

Oups ! ! ! !

here the xml bug one

it's online a make the same one with the bug radar ;-)



Open it in Safari and get the error. It says
error on line 281 at column 36: attributes construct error

Thats this
<scene name="scene_cui" title="cui" onstart="set(plugin[plan1].visible, false); set(plugin[plan2].visible, true); action(activate,cui, 70); set(plugin[load].visible,true);" thumburl="cui_faces/thumb.jpg"txt="Cuisine">

Hans

7

Sunday, February 27th 2011, 12:18pm

Thank's Hans,

but no way don't work ! !

if I leave the radar code it's working, is only the radar code make this bug

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

8

Sunday, February 27th 2011, 12:38pm

Hi Job.1,

You have 2 instance of linecolor="0" *rolleyes*

Source code

1019
1020
1021
1022
1023
1024
1025
1026
1027
1028
1029
1030
1031
1032
1033
1034
1035
	<plugin name="radar"
	    	url="plugins/radar.swf"
	    	zorder="1"
	    	keep="true"
	    	heading="0"
	    	parent="plan2"
	    	align="center"
	    	edge="center"
	    	x="0" y="0"
	    	linecolor="0"
	    	fillcolor="0x333333"
			 fillalpha="0.5"
			linecolor="0"
			linewidth="0"
			linealpha="0"
	    	width="120" height="120"
	    	visible="true" />

note lines 1028 and 1031....

"Double Tag" reference

SAlut.

9

Sunday, February 27th 2011, 12:46pm

Hi Michel

you're right it's this ! !


Greats *thumbsup*

thank's you're the best *g*

à force d'avoir le nez sur les codes, on ne vois plus rien, merci ! !

HansNyb

Professional

Posts: 1,033

Location: Denmark

Occupation: Photographer

  • Send private message

10

Sunday, February 27th 2011, 12:54pm

Hi Job.1,

You have 2 instance of linecolor="0" *rolleyes*

Source code

1019
1020
1021
1022
1023
1024
1025
1026
1027
1028
1029
1030
1031
1032
1033
1034
1035
	<plugin name="radar"
	    	url="plugins/radar.swf"
	    	zorder="1"
	    	keep="true"
	    	heading="0"
	    	parent="plan2"
	    	align="center"
	    	edge="center"
	    	x="0" y="0"
	    	linecolor="0"
	    	fillcolor="0x333333"
			 fillalpha="0.5"
			linecolor="0"
			linewidth="0"
			linealpha="0"
	    	width="120" height="120"
	    	visible="true" />

note lines 1028 and 1031....

"Double Tag" reference

SAlut.


Michel

Is Safari detecting the double tag also as error?
I can see it comes later than the 281 line error so it will not show up before that is solved.

Hans

11

Sunday, February 27th 2011, 1:05pm

Hans look at this thread

XML parsing error check list

I know it but don't verify *wacko*

Similar threads