You are not logged in.

1

Thursday, May 10th 2012, 10:07pm

New to KRPano - issues with hotspots on Iphone

Hi all,

first off great tool! love it so far!

I'm having issues with the hotspots on Iphone4 - haven't tested on Ipad yet but, I can get the hotspot to show up but when I tap on it nothing happens?

Here is hotspot code:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<hotspot name="hotspot2" 
		url="%SWFPATH%/hotspots/info.png"
		ath="280"
		atv="30"
		scale="1"
		zoom="false"
		width="24" height="24"
		onhover="showtext(Hover);"
		onclick="set(plugin[hotspot2].visible,true);"
		devices="all"
		/>


Here is my hotspot plugin which simply loads an image:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<plugin name="hotspot2"
    	url="%SWFPATH%/hotspots/hotspot2.jpg"
    	alturl=""
    	keep="false"
    	devices="all"
    	visible="false"
    	enabled="true"
    	handcursor="true"
    	maskchildren="false"
    	zorder="90"
    	style=""
    	align=""
    	edge=""
    	x=""
    	y=""
    	rotate="0.0"
    	width="355"
    	height="300"
    	scale="1.0"
    	alpha="1.0"
    	crop=""
    	onovercrop=""
    	ondowncrop=""
    	parent=""
    	scalechildren="false"
    	onover=""
    	onhover="showtext(Click Here To Close);"
    	onout=""
    	onclick="set(plugin[hotspot2].visible,false);"
    	ondown=""
    	onup=""
    	onloaded=""
    	altonloaded=""
    	/>


I'm not sure what I'm doing wrong?

Posts: 1,850

Occupation: Virtual Tours - Photography - Krpano developer

  • Send private message

2

Thursday, May 10th 2012, 11:44pm

Your plugin isn't aligned. Try setting it to visible first before you try manipulating it via another action. Then you can hide it again when its right. Also try removing any empty tags like parent=""
KRPano Developer: Portfolio ::Gigapixel Tagging Solutions - Porfolio 2 :: Facebook :: Twitter :: reddit.com/r/VirtualTour

Similar threads