You are not logged in.

1

Monday, January 7th 2013, 7:23pm

Trying to duplicate this pano using KRPano

Hello,

I have been converting my flash based panos using KRPano.
Now I am trying to convert this one.http://izonemedia.com/PANO_DEMO/MHSRV_OU…_FE/outlaw.html

My problems are this:
I can create this base pano tour using the Droplet….
My problems start when trying to add the "transformation" panos.
I can add a "trans" button to Scene One…..
Now - how do I spend the tour.xml so that a new pano loads
when clicking the ""trans" button?

When I add a new "Scene" - it wants to add it to the existing thumbnails in the scroll area.

I have 5 main panos and I only want 5 buttons below.
On three of the panos there is a another one that "transforms".
I don't want those panos to have thumbnails in the scroll window.

So if someone can look at the existing pano and see what I am trying to
convert using KR Pano I would appreciate it. *g*

2

Wednesday, January 9th 2013, 8:23pm

Hi,

for this case maybe start without droplets or default skins...

And when loading the 'other' pano use the KEEPVIEW flag in the loadpano/loadscene call to keep the viewing direction during blending.

e.g.

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<krpano onstart="loadscene(0,null,MERGE);">

  <scene name="p1">
    <preview url="pano1_preview.jpg" />
    <image> <cube url="pano1_%s.jpg" /> </image>
    <layer name="transbutton" url="button.png" align="righttop" x="10" y="10"
           onclick="loadscene(p2, null, MERGE|KEEPVIEW, BLEND(1));" 
           />
  </scene>

  <scene name="p2">
    <preview url="pano2_preview.jpg" />
    <image> <cube url="pano2_%s.jpg" /> </image>
    <layer name="transbutton" url="button.png" align="righttop" x="10" y="10"
           onclick="loadscene(p1, null, MERGE|KEEPVIEW, BLEND(1));" 
           />
  </scene>

  <!-- ... put here your controlling buttons or any other static stuff and add keep="true" to each element ... -->

</krpano>


Best regards,
Klaus

3

Thursday, January 10th 2013, 12:00am

Yes, thanks for the info….

I got it to work.

Just trying to figure out how to "hide" the thumbnail frame from
showing up in html5 devices.