You are not logged in.

1

Tuesday, January 15th 2013, 12:41am

Pano Tiles Not Loading After Moving Site to ServerSOLVED

Been great talking to myself, I want to thank me, I've helped me a lot...Peter


I need some help with a reoccurring issue with pano tiles not loading after a file or name change. As I've worked in Dreamweaver and previewing on Firefox I've got everything to work by putting the new full filepath in my custom skin.xml after every change and/or reloading the pano. I don't know if that's normal since all the other files keep loading correctly when I make changes ..I'm stumped how to fix it now that I uploaded my site to my web server since I don't want different skin.xml files in my local and remote server.

Here's the current manifestation of the problem - on [url]www.peterstjohnartist.com[/url]

After uploading my site to my remote server my three panos don't load their tiles, just the preview.These three panos are the HomePage and TRANSPORT>Babar>Interior Pano 1 and 2.

My simpleviewer galleries don't load at all (PRINTMAKING>then 10 simpleviewer galleries).

The object tour (TRANSPORT>Babar>360View) works fine.

I hope I'm doing some basic thing stupidly...I assume it's a a basic pathing/file naming issue but man...I've tried everything.... Great product & support - it's a miracle I got this far before seeking professional help...THANKS, Peter

This post has been edited 1 times, last edit by "pcstjohn" (Jan 17th 2013, 2:34am)


2

Wednesday, January 16th 2013, 10:56pm

"I hope I'm doing some basic thing stupidly...I assume it's a a basic
pathing/file naming issue but man...I've tried everything.... "
Except write the correct pathing...So I fixed it...never mind.Peter

I do have this problem however...any ideas on how to fix it? Thanks, Peter

OK...Fixed
Hi Hans, use this













Source code





1




<krpano version="1.0.8" showerrors="false" logkey="false">








ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_f_01_01.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_f_01_02.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_f_02_01.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_l_01_02.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_f_02_02.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_r_01_01.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_r_02_01.jpg"
ERROR: Security Error - "http://peterstjohnartist.com/Gallery/GalleryPanoV1Large/GalleryPanoV1Large.tiles/l1_l_02_02.jpg"

This post has been edited 1 times, last edit by "pcstjohn" (Jan 17th 2013, 2:32am)


3

Thursday, January 17th 2013, 2:39am

This is flash limitation,

Please search this forum with keyword "crossdomain.xml".