You are not logged in.

zyON

Trainee

  • "zyON" started this thread

Posts: 70

Location: Lisboa, Portugal

  • Send private message

1

Tuesday, October 8th 2013, 5:03pm

iOS7 and Device Object not working

I'm trying to use the device object to check if a mobile or table is being used like for example like this:

if(device.mobile, hidestuff());

It works well on iOS 6 but is ignored on iOS 7. Using KRPano 1.16.

Anyone can confirm this?

Thanks.
––––•(-• zyON •-)•––––

Posts: 1,850

Occupation: Virtual Tours - Photography - Krpano developer

  • Send private message

2

Tuesday, October 8th 2013, 5:23pm

Works for my on 1.17
Probably something else is the issue. If you still believe theres an issue create a simple project illustrating the code. This will allow us to verify it and if there is a bug Klaus to find is super fast.
But I doubt this is actually a problem since this is used so often.
KRPano Developer: Portfolio ::Gigapixel Tagging Solutions - Porfolio 2 :: Facebook :: Twitter :: reddit.com/r/VirtualTour

zyON

Trainee

  • "zyON" started this thread

Posts: 70

Location: Lisboa, Portugal

  • Send private message

3

Tuesday, October 8th 2013, 6:56pm

Hmmm ok, I'll take a look if something else is going on and if I can't find a reason I'll post an example.

Just to clarify, I'm using 1.16.8 and I've tested it out using the xcode simulator (iOS 6), an iPad (iOS 6) and an iPhone (iOS 7). I only get this behavior on the iPhone.

Thanks.
––––•(-• zyON •-)•––––

zyON

Trainee

  • "zyON" started this thread

Posts: 70

Location: Lisboa, Portugal

  • Send private message

4

Sunday, October 13th 2013, 12:11am

Ok, problem solved. I was using an older version of swfkrpano.js from an older project. After replacing the file with the newer version everything is running well under iOS7.
––––•(-• zyON •-)•––––

Similar threads