You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

201

Thursday, November 21st 2013, 7:30pm

So..... I spend two days with this plugin............... and i dont know whats going on - this plugin is so weird!

I open link two three four times it's ok......... then started this ridiculus behavior.

And...........Jaydee where are you!!!?? ;-)



andrew22222

Intermediate

Posts: 341

Location: Australia

  • Send private message

202

Tuesday, November 26th 2013, 9:30am

Sorry to hear it's messing you around also.

My problem changed in that when I click on the url link in the email the tour opens, the first scene loads and spins around to the correct direction but then
the scene that I really want to link to opens and is looking in the wrong direction. I worked out that I needed to remove some code so it may help you out also Torentvr

I had this

Source code

1
2
3
4
5
	<action name="startup">
		delayedcall(0.1, add_scenes_to_swfaddress());
		loadscene(get(startscene), null, MERGE);
		if(startscene === null, copy(startscene,scene[0].name));	
	</action>


and needed to delete some of it so I just had this

Source code

1
2
3
	<action name="startup">
		delayedcall(0.1, add_scenes_to_swfaddress());
	</action>



Let me know if that helps Torentvr.

It's a shame this plugin is still actually for sale as it's seems to be wasting so much of peoples time trying to get it to work correctly and Jaydee has buggered off since September 2nd so no support. Please remember this before you purchase.

This post has been edited 1 times, last edit by "andrew22222" (Nov 26th 2013, 9:47am)


andrew22222

Intermediate

Posts: 341

Location: Australia

  • Send private message

203

Tuesday, November 26th 2013, 1:36pm

torentvr, ignore that last post as it only worked once.

I have this all working perfectly on one site but for the new tour I've created I've noticed a bit of a pattern after trying two different ways of viewing the url in the email.

This looks a lot but it's just steps for 2 methods.


Method 1.

I have a main page e.g. www.mywebsite.com/tours

On the page I have links to 4 individual tours that open in a new window

I click on the first link and go to www.mywebsite.com/tours/tour_01/index.html

The first scene loads then I choose another scene from the scrolling thumbnails below and the url up in the address bar now looks like this when the new scene loads.

www.mywebsite.com/tours/tour_01/index.html#/scene_11/

I then move the image around and then click on the email icon to send the url for that particular view. For me MS Outlook opens so I can fill in the recipient.

I then hold down the Ctrl key and mouse click the url in the email and up opens the browser with the correct scene and round it spins to the correct view.

Note that this works ok so long as that same browser window is still open. It can be on a different scene but still has to be open.


Method 2.

I go back to the page at www.mywebsite.com/tours

Click on the link to open tour 01 again in a new window which is www.mywebsite.com/tours/tour_01/index.html

The first scene loads then I choose another scene from the scrolling thumbnails below and the url up in the address bar now looks like this when the new scene loads.

www.mywebsite.com/tours/tour_01/index.html#/scene_26/

Move the image around and then click on the email icon to send the url for that particular view.

Close the new window that displayed tour 01 so I just have the original www.mywebsite.com/tours open

I then hold down the Ctrl key and mouse click the url in the email and up opens the browser with the first scene in tour.xml, the image spins round to the direction of the saved view, then the correct scene loads.

The same thing happens if I close the browser completely and start of from scratch by clicking on the url link in the email and up opens a browser window.

I have absolutely no idea why it effects the swfaddress plugin when I close the browser window especially when I already have a tour working on another website and makes no difference whats opened or closed.

Perhaps it depends on which build of krpano Tools made the tour?

Sheeeeeeeiiiiiiiiiiiit *angry*

andrew22222

Intermediate

Posts: 341

Location: Australia

  • Send private message

204

Wednesday, November 27th 2013, 10:24am

I give up *sad*

Will use it just to supply an url to the specific scene (which works fine), not a specific view (which makes you turn to drink trying to make it work)

I'll check back in the future and see if you had any luck Torentvr.

205

Wednesday, November 27th 2013, 6:09pm

so, (my Englisch is very poor)
this plugin for me not working correctly- i do really really all, i try all common Problems avoid - and nothing all this same effekt.

I send a PM to Jaydee - but no answer.

Now i can only waiting...............

nidrig

Beginner

Posts: 26

Location: Switzerland

  • Send private message

206

Friday, November 29th 2013, 11:09am

Embed panos work only in Safari

Hi,

I have a virtual tour which is embedded in an <object> tag. This problem happens also with <iframes>.

In the url/data, I give the one set in swfaddress.xml file. But it works only in Safari. In other browsers, the default panorama is loaded. As if the pano name has been flushed.

Has anyone run across this problem before?

Any Idea?

The code:

Source code

1
<object data="http://www.abcdef.com/embed/#/north+avenue+1-5b/" type="text/html" width="900" height="600"></object>


Thanks.

207

Friday, January 17th 2014, 3:05pm

Hi all,

At this date is there an update or a workaround to support iframe calls from distant server? which we know involve a javascript security error?

thanks a lot

Tuur

Sage

Posts: 3,116

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

208

Saturday, February 8th 2014, 12:23pm

hi,
i have a hard time try to integrate the plugin with the analytics..

when i put this in the swfadress plugin: onpathchange="plugin[ga].trackpageview(%PATH%);"
i get an error: WARNING: unknown action: plugin[ga].trackpageview

what is going wrong?

I also like to see the 'page url' in the url.
Now blabla.com/#/Tuur works but online it says in the url blabla.com/#/scene1

- page title seems not to work also.
- i have buttons not appearing when i go to blabla.com/#/scene1 that should appear when triggering an action (which is an iframe coming in, iframe works close button (krpano xml does not..??)
it works ok when blabla.com


*question*

Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

This post has been edited 3 times, last edit by "Tuur" (Feb 8th 2014, 2:41pm)


209

Sunday, May 18th 2014, 9:56pm

Icons disappear on scene change

Hello Jaydee,

I have the plugin working, however when I switch scenes the icons disappear. If I refresh they are there. Just to test, I created a multi-res tour using your dropplet and I have the same problem? Is anyone else having this issue?

Thanks


Rich

Tuur

Sage

Posts: 3,116

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

210

Thursday, June 19th 2014, 11:38am

Hi,

Is there a way to let the swfadress plugin 'kick in' later?
I like to make an intro but with the plugin it starts immediately to load the first pano, which i do not want.
I tried some things but didn't manage.
Anybody?

Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

211

Wednesday, July 2nd 2014, 11:43am

Hi,

I've bought the swf adress plugin, it works fine but I've some questions.

I've change the value into the swfadress.xml file :

FACEBOOK :

Quoted

<!-- Facebook Share Data -->
<data name="facebook_url"


content="http://www.facebook.com/sharer.php?s=100&amp;p[title]={TITLE}&amp;p[url]={URL}&amp;p[images][0]={IMAGE}&amp;p[summary]={TEXT}"/>
<data name="facebook_share_title"
content="Facebook title here"/>
<data name="facebook_share_text"
content="Facebook share text here"/>
<data name="facebook_share_image"
content="http://jaydee.ru/images/pinterest_thumb.png"/> [/quote]When I use the Facebook share button, all the attribut ("facebook_share_title" / "facebook_share_text") are not visible.



Google+ :

When I use the Google+ share button, the message is "ERROR: Javascript not activated"



How can I change this message ? *smile*[/url]

This post has been edited 1 times, last edit by "kealkeal" (Jul 2nd 2014, 12:09pm)


212

Wednesday, July 16th 2014, 2:59pm

Hi,

I have several errors messages with the swfadress plugin :

Quoted

WARNING: unknown action: plugin[swfaddress].shorten

Quoted

WARNING: unknown action: plugin[swfaddress].addpano

Quoted

WARNING: unknown action: plugin[swfaddress].forcedispatchurlchange
Something strange happen.

On Firefox : When the mouse is over the social icon, I can see a tooltips and when I clicjk on the social logo, an external link open. It's perfect.

THE SAME scene on Chrome ou Internet Explorer, there is no tooltips and when I click on the socila icon, noting happen ......

Please help ... I'm lost. *huh*

213

Wednesday, July 16th 2014, 3:27pm

Ok I found the solution.

Into the HTML file, this code was missing :

Source code

1
<script src="js/swfkrpano.js"></script><script src="js/swfaddress.js?tracker=null"></script><script src="js/tour.js"></script>  


;-)

214

Wednesday, September 3rd 2014, 10:21am

Hello,

I want to update SWFaddress. but the page is blank...

https://jaydee.ru/kp/updates/

215

Tuesday, December 16th 2014, 4:04pm

SWF Adress Plugin - Problem with share link from Computeur to Smartphone

Hi,

I've a problem with the SWF Adress Plugin.

Here is my project :

I've the main file that use the SWF Adress Plugin. This file is call tour.html. This file show the projet in the "Full Screen Mode".

For the final Project, I need to embed this main file into the final web page that have some graphics, some buttons ... This file is call default.asp.

So at least, the tour.html file is embed into the default.asp file with the Iframe technic.

Importate point :

Into the default.asp file, I use the detectbrowser.js file to switch from default.asp to tour.html file when you want to see the project with a Smartphone. In that way, when you use your Smartphone, you can see the project in Full Screen Mode.

At this step, no problem, everything is alright. *smile*

Here is the problem :

When we use the share button, call with the SWF Adress Plugin (Facebook, Google+, Email ...), a bitly URL is generate. This URL keep the scene Name, Fov, Ath, Atv parameters. Like this one : http://bit.ly/1wdgA0x

This URL http://bit.ly/1wdgA0x give this URL : https://jaydee.ru/kp/sa/demo/static/#/pa….03017811263354

If you see the project with your Computeur, you will use the default.asp file.
If you see the project with your Smartphone, you will use the tour.html file.

From your Computer, if you generate an email link (bitly URL) that you want to see on your Smartphone, all parameters (scene Name, Fov, Ath, Atv) are lost.

How can I solve this ? To have the same result on a Computeur and a Smartphone ?

Thanks for your help and feedback. *smile*

Midhat

Beginner

Posts: 34

Location: Sarajevo, Bosnia & Herzegovina

  • Send private message

216

Monday, February 8th 2016, 6:41pm

It's a shame this plugin is still actually for sale as it's seems to be wasting so much of peoples time trying to get it to work correctly and Jaydee has buggered off since September 2nd so no support. Please remember this before you purchase.
I am interested in this plugin, but when I read this on the last page of the forum...
Does anyone have this plugin installed and that it works without problems and bugs?

This post has been edited 1 times, last edit by "Midhat" (Feb 8th 2016, 6:54pm)


217

Monday, January 16th 2017, 9:53pm

WHERE ARE YOU JAYDEE, and KLAUS can you check this problem please :)

Hello,

I'm calling and sending so many mail to jaydee for a time for swfaddress.js plugin. The plugin work in 1.8 but not work in 1.9 for html5, but in flash its working, Klaus please can you check it and html5 apis make like 1.8 before? Because hundreds of times i write and call personel for jaydee (alexandr) and didnt turn back to me and i think to everyone.

We can'not use swfadress, or do you have a plan better than jaydees swfadress for krpano?

218

Thursday, May 11th 2017, 10:40pm

How to dynamically change root in swfaddress

Hey. I dynamically add scenes to swfaddress
How can I dynamically change the root?
I try set(plugin[swfaddress].pano[pano136].root,true) But it does not work.
The first scene is used by default.
help me please

Similar threads