You are not logged in.

1

Monday, February 20th 2017, 10:55am

Intro Image at Multires flat Gigapixel panorama.

hi,

i made a gigapixel panorama with krpano multires vrtour.
and ┼čt works great.

i need to add intro image on this.
image will show at start and after few seconds or on click it will dissappear.

i use that codes at tour.xml but it show image bot not dissapear.

---


<layer name="introimage"
url="../load.jpg"
align="center"
onloaded="set(alpha,0); tween(alpha,1.0);"
onclick="hideintroimage();"
/>

---

<layer name="introimage"
keep="false"
visible="false"
url="../load.jpg"
align="center"
scale=".9"
onloaded="set(alpha,0); tween(alpha,1);"
onclick="hideintroimage();" />

what should i do ?
i need a expert look .

thanks for interest.

This post has been edited 1 times, last edit by "twofun" (Feb 20th 2017, 11:15am)


Tuur

Sage

Posts: 3,124

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

2

Monday, February 20th 2017, 12:10pm

Hi,

something like:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<layer name="introimage"
url="../load.jpg"
keep="true"
alpha="0"
autoalpha="true"	
align="center"
scale=".9"
onloaded="tween(alpha,1);"
onclick="HideIntroimage();" 
/>

<action name="HideIntroimage">
callwith(layer[introimage], tween(scale|alpha, 0|0,1, easeoutquad,removelayer(introimage)));

</action>


Hope it helps!
Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

3

Monday, February 20th 2017, 12:15pm

not work.

image showed but not dissapeaer.

Tuur

Sage

Posts: 3,124

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

4

Monday, February 20th 2017, 5:08pm

Hi,

works perfect
http://www.virtualtuur.com/krpano/introimage/1/index.html
http://www.virtualtuur.com/krpano/introimage/1/tour.xml

maybe you make an other mistake somewhere.
Do you have a link?

Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

5

Tuesday, February 21st 2017, 10:33pm

thanks so much.
and i fix the problem.

its a small mistake.

you can see image at here : www.bozdemir.com/bulut/detaypan/uzungol

thanks