You are not logged in.

Joshhoops

Beginner

  • "Joshhoops" started this thread

Posts: 2

Location: Atlanta

  • Send private message

1

Thursday, November 3rd 2016, 6:54pm

onvideocomplete not working

Hello i am very new to krpano and im learning allot but im having trouble with this.

I am working on creating a video tour website for a client and am wanting to have a new scene automatically load after a video is completed.

Right now i have a master xml file that contains a new scene for each video. The videos are all loaded into the main player on the html page via js.(there may be a better way of doing this but this has been working well so far)
what i have so far is here ----> www.virtualvacations.tours

I am attempting to use the onvideocomplete feature to detect when the video ends, and then load the next scene. However i am not able to get the onvideocomplete feature to work at all.

The relevant code looks like this right now.


<plugin name="video"
url.html5="videoplayer.js"
videourl="video/url.mp4"
pausedonstart="true"
loop="false"
volume="1.0"
onloaded="add_video_sources();"
onvideocomplete="video_end();"
/>


<action name="video_end" type="Javascript">
krpano.call("loadscene("cruise2", null, null, BLEND(0.5));");
</action>

I have even attempted to have onvideocomplete do a simple trace and cannot seem to get any response from it.

What am i missing?

Joshhoops

Beginner

  • "Joshhoops" started this thread

Posts: 2

Location: Atlanta

  • Send private message

2

Friday, November 4th 2016, 2:55pm

I was actually able to solve the issue, I found another post concerning the play() function not working. Their issue ended up being the same as mine.

Simply, I am starting with a pre-built XML file from the examples to get a head start on things, and there were pre-existing rules overwriting mine.

augustommm

Beginner

Posts: 34

Location: Goiânia-Goiás-Brazil

Occupation: Photographer

  • Send private message

3

Tuesday, April 25th 2017, 2:41pm

I was actually able to solve the issue, I found another post concerning the play() function not working. Their issue ended up being the same as mine.

Simply, I am starting with a pre-built XML file from the examples to get a head start on things, and there were pre-existing rules overwriting mine.
Hello Josh!

What was actually overwriting onvideocomplete in your case? I'm having the same issue

augustommm

Beginner

Posts: 34

Location: Goiânia-Goiás-Brazil

Occupation: Photographer

  • Send private message

4

Tuesday, April 25th 2017, 5:32pm

I managed to get both 360 and hotspot videos working on desktop and VR (android). The hotspot videos close automatic after complete play but the 360 video doesn't, it just shows a black screen and nothing stops there.
My code is based on the WebVR example.

Is there any workaround?

See attached XML
augustommm has attached the following file:
  • tour.xml (19.92 kB - 18 times downloaded - latest: Sep 10th 2019, 11:39am)