Sie sind nicht angemeldet.

1

Samstag, 17. Februar 2018, 10:47

Forum posts going missing

Hi,

There's a post on the forum that I was interested in looking at

It's located at krpano.com Forum » krpano Software » Plugins » User-Plugins » xml-fileload plugin

and here's the url found via Google.

https://www.krpano.com/forum/wbb/index.p…ad&postID=74123

When I view it I'm asked to login but if I remove the www in the url then I'm logged in as normal.

What's strange though is that I can't find the post anywhere other than at the url I found via Google. If I look for it in the User-Plugins forum it's a no show. Even if I do a forum search for 'xml-fileload' it's a no show.

I seem to remember this happening a while ago with another post put I didn't look anymore into it.

Anyone know why this is happening? Perhaps I'm just losing it *confused*


Thanks,

Andrew

jordi

Fortgeschrittener

Beiträge: 416

Wohnort: Barcelona

Beruf: creating ideas & coding them

  • Nachricht senden

2

Samstag, 17. Februar 2018, 19:00

I can ser t'he post
everpano.com smart virtual tours

3

Montag, 26. Februar 2018, 07:12

Thanks for checking. Finally worked it out.

It had something to do with which language you have set on the forum. If I select German I can see the post in there with the others. If it's set to my regular English then the post is a no show.

4

Mittwoch, 28. Februar 2018, 10:25

Hi,

in the forum account profile settings you can set which language-posts should be shown.

When not logged-in, posts in all languages will be shown.

Best regards,
Klaus

Ähnliche Themen