You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, March 23rd 2018, 4:00pm

Radar Parent Position

Hi- I have radar working pretty well on my project except I have one scene (scene_LTLV8957) where the radar beam will not move to the correct location on the mini map. All other scenes are fine. Any ideas?

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<!-- Radar Base Image -->	<layer name="map" url="skin/RadarImage.png" keep="true" handcursor="false" capture="false" align="bottomleft" scale="0.25" scalechildren="true" />
	<!-- hotspot styles -->	<style name="photospot1" url="skin/target.png" distorted="true" />		<!--  the map spot images  -->	<style name="mapspot" keep="true" url="skin/camera3.png" parent="map" align="lefttop" edge="center" scale=".25" scale.mobile="2"/>	<layer name="ms1" style="mapspot" x="350" y="100" zorder="1" />	<layer name="ms2" style="mapspot" x="555" y="100" zorder="1" />	<layer name="ms3" style="mapspot" x="350" y="210" zorder="1" />	<layer name="ms4" style="mapspot" x="500" y="210" zorder="1" />
	<!-- Radar Setup -->	<layer name="radar" keep="true" url.html5="%SWFPATH%/plugins/radar.js" x="0" y="0" align="center" zorder="1" scale="0.5" scale.mobile="1.5" fillalpha="0.5" fillcolor="0xec664e" linewidth="1.0" linecolor="0x3D85C6" linealpha="0.5" editmode="true"/>		<scene name="scene_AAIH0430" title="AAIH0430" onstart="updateradar();" thumburl="panos/AAIH0430.tiles/thumb.jpg" lat="41.48250000" lng="-71.57611111" heading="25.3" >		<action name="updateradar">			set(layer[radar].parent, ms1); set(layer[radar].heading, 120);		</action>		<view hlookat="-148.212" vlookat="17.841" fovtype="MFOV" fov="120.000" maxpixelzoom="2.0" fovmin="70" fovmax="140" limitview="auto" />
		<preview url="panos/AAIH0430.tiles/preview.jpg" />
		<image prealign="0|0.0|0">			<cube url="panos/AAIH0430.tiles/pano_%s.jpg" />		</image>		<hotspot name="spot1" style="skin_hotspotstyle" ath="-44.036" atv="19.341" linkedscene="scene_pbev2772" />		<hotspot name="spot2" style="skin_hotspotstyle" ath="-138.809" atv="4.518" linkedscene="scene_ltlv8957" />
	</scene>		<scene name="scene_LTLV8957" title="LTLV8957" onstart="updateradar();" thumburl="panos/LTLV8957.tiles/thumb.jpg" lat="41.48250000" lng="-71.57611111" heading="31.3">		<action name="updateradar">					set(layer[radar].parent, ms2); set(layer[radar].heading, 180);		</action>		<view hlookat="0.0" vlookat="0.0" fovtype="MFOV" fov="120" maxpixelzoom="2.0" fovmin="70" fovmax="140" limitview="auto" />
		<preview url="panos/LTLV8957.tiles/preview.jpg" />
		<image prealign="0|0.0|0">			<cube url="panos/LTLV8957.tiles/pano_%s.jpg" />		</image>		<hotspot name="spot1" style="skin_hotspotstyle" ath="-8.069" atv="1.815" linkedscene="scene_aaih0430" />
	</scene>		<scene name="scene_PBEV2772" title="PBEV2772" onstart="updateradar();" thumburl="panos/PBEV2772.tiles/thumb.jpg" lat="41.48250000" lng="-71.57638889" heading="335.3">		<action name="updateradar">			set(layer[radar].parent, ms3); set(layer[radar].heading, -65);		</action>		<view hlookat="178.509" vlookat="8.550" fovtype="MFOV" fov="120.000" maxpixelzoom="2.0" fovmin="70" fovmax="140" limitview="auto" />
		<preview url="panos/PBEV2772.tiles/preview.jpg" />
		<image prealign="0|0.0|0">			<cube url="panos/PBEV2772.tiles/pano_%s.jpg" />		</image>		<hotspot name="spot1" style="skin_hotspotstyle" ath="-0.364" atv="10.303" linkedscene="scene_aaih0430" />		<hotspot name="spot2" style="skin_hotspotstyle" ath="81.649" atv="8.723" linkedscene="scene_asnc3156" />
	</scene>
	<scene name="scene_ASNC3156" title="ASNC3156" onstart="updateradar();" thumburl="panos/ASNC3156.tiles/thumb.jpg" lat="41.48250000" lng="-71.57638889" heading="337.7">		<action name="updateradar">			set(layer[radar].parent, ms4); set(layer[radar].heading, -65);		</action>		<view hlookat="24.566" vlookat="14.018" fovtype="MFOV" fov="120.000" maxpixelzoom="2.0" fovmin="70" fovmax="140" limitview="auto" />
		<preview url="panos/ASNC3156.tiles/preview.jpg" />
		<image prealign="0|0.0|0">			<cube url="panos/ASNC3156.tiles/pano_%s.jpg" />		</image>		<hotspot name="spot1" style="skin_hotspotstyle" ath="37.612" atv="14.031" linkedscene="scene_tjof3406" />		<hotspot name="spot2" style="skin_hotspotstyle" ath="-161.592" atv="17.536" linkedscene="scene_pbev2772" />
	</scene>

2

Friday, March 23rd 2018, 4:12pm

I just tested and it seems like onstart is never firing on the scene I am having trouble with. I have no idea why.

3

Friday, March 23rd 2018, 7:42pm

Renaming the scene fixed the issue. Very strange. *confused*