You are not logged in.

light_line

Trainee

  • "light_line" started this thread

Posts: 68

Occupation: krpano freelancer || creating ideas & coding them || krpano developer

  • Send private message

1

Sunday, May 5th 2019, 7:06pm

problem with managing hotspot programmatically

Hi
when I add/remove a hotspot in a scene with actions, everything works perfectly but when I change the scene and then return to the edited scene, all changes are disappeared!
there is no sign from the added hotspot and removed hotspots are returned.
what is wrong?

Tuur

Sage

Posts: 3,120

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

2

Monday, May 6th 2019, 10:08am

Hi,

Quoted

what is wrong?


nothing (i think). ;-)

Not fully sure about your specific case but...
Because of the hotspots most possibly have no keep="true", the added ones will be gone after switching scene. The removed ones will re-appear. I think you should save the 'status', for example to an array. Build the hotspots on scene load.

Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

light_line

Trainee

  • "light_line" started this thread

Posts: 68

Occupation: krpano freelancer || creating ideas & coding them || krpano developer

  • Send private message

3

Monday, May 6th 2019, 8:04pm

Not fully sure about your specific case but...
Because of the hotspots most possibly have no keep="true", the added ones will be gone after switching scene. The removed ones will re-appear. I think you should save the 'status', for example to an array. Build the hotspots on scene load.
thanks for your response.
I think it is the only solution *unsure*