You are not logged in.

viewinz

Intermediate

  • "viewinz" started this thread

Posts: 145

Location: Wellington, New Zealand

Occupation: Trying to build an entire walkthrough of NZ for tourists

  • Send private message

1

Saturday, November 7th 2009, 2:06am

Default XML does not load


Hello,

If I don't specify the XML nothing shows, I just get a blank screen. krpano has obviously loaded because if you right click you get the menu but nothing runs. According to the documentation if there is no XML set then it should default to the XML doc with the same name. This does not happen.

To make embedding into other sites easier I don't want to set the xml document, but I'm not sure how to get round this problem. *cursing*

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

2

Saturday, November 7th 2009, 2:13am

Hi viewinz,

Can you give a link?

viewinz

Intermediate

  • "viewinz" started this thread

Posts: 145

Location: Wellington, New Zealand

Occupation: Trying to build an entire walkthrough of NZ for tourists

  • Send private message

3

Saturday, November 7th 2009, 2:32am

Michel,

Here you are: link showing it not working

The Javascript is:

Source code

1
var so = new SWFObject("http://cdn.viewinter.net/view.swf", "krpanoSWFObject", "100%", "100%", "9.0.28","#000000"); so.addParam("allowFullScreen","true"); so.addParam("allowScriptAccess","always"); so.addParam("wmode","opaque"); 



Doesn't work.

If I add

Source code

1
so.addVariable("xml", "view.xml");



It works fine because the XML file is on the same server as the HTML document.

I've moved the XML file (view.xml) to the same server as the SWF, with the same name and get nothing. It should default to the local XML file, with the same name and load that.

EDIT: Just found this post which says if you pass variables it doesn't load the default XML. So what do you do if you want to use the default XML and still pass variables!??

My problem is that if I specify the XML with a URL it breaks everything else as it tries to add that URL to all the other internal URLs

michel

Professional

Posts: 1,153

Location: ANDORRA

Occupation: TV

  • Send private message

4

Saturday, November 7th 2009, 3:13am

Hi viewinz,

I am not sure....
I have tried your not working url erasing all the variables: http://www.viewinz.com/view_test.html
Doing this, the view.xml file (the default xml in this case) it is loaded.
So, I think the reason is the explanation given by klaus here: http://www.krpano.com/forum/wbb/index.ph…D=1919#post1919
the default XML is only loaded when no parameters are set!
SAlut.

Similar threads