You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, August 31st 2015, 4:45am

Panoramatic Video is not worked in android webview(chromium ver.44)

The Panoramatic Videos is not worked in android webview.
The sound is played but the video view becomes a black screen.



I tested follow devices.

1) Nexus5(5.0)
2) Galaxy6 Edge(5.0.2)

What do would required setting?

We have read the panoramic video in WebView of Nexus5.
But it was not worked.
I've attached the capture.

Please confirm.
yuki.iijima has attached the following image:
  • Screenshot_2015-09-02-12-16-06.png

This post has been edited 1 times, last edit by "yuki.iijima" (Sep 2nd 2015, 6:30am)


2

Monday, August 31st 2015, 11:46am

Hi,

there was a Chrome bug in version 43, but Chrome 44 should work fine...

About the S6 - by default WebGL is blocked there, but there should be a flat pano in this case...

Best regards,
Klaus

jeromebg

Professional

Posts: 880

Location: Angers - France

Occupation: Photographer

  • Send private message

3

Saturday, September 5th 2015, 4:45pm

Just the same for me, Android System Webview 44, embeded the demo files in a webview, the sound plays but the screen stays black when launching video...
Any solution to solve this ?