You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, December 8th 2015, 10:40pm

Hotspot tooltips removes hotspot onover animation

Hi rockstars!

I have a couple of issues with my latest tour that I've created with the latest KrPano 1.19-pr3.

  1. I can't get the hotspot tooltip to work together with an hotspot onover animation (eg. tween scale or alpha). I get them both working individually but not together. I assume it's because both are using the onover function and they override each over.

  2. When having the littleplanet intro on the first scene in a tour, the gyro button isn't there. It shows first when going to another scene in the tour. Any way to fix?

  3. I have an intro image showing 4 seconds on the first scene, and I also have little planet intro that starts to "play" when everything is loaded. Now, the little planet sometimes starts playing before the intro image is gone, and sometimes when it takes longer to load, it starts to play several seconds after the intro image has disappeared. What I want is that the little planet intro starts playing just AFTER the intro image has disappeared, even it the scene is loaded before. Any ideas?


Here's the tour
http://goo.gl/nk1PdK

Thanks amigos!

This post has been edited 1 times, last edit by "pear" (Dec 8th 2015, 11:21pm)