You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, February 15th 2016, 9:56am

Videoplayer plugin did not work with an RTMP Stream

Hi,
I run an Wowza Stream Server on my local computer.
And set a live application
The Stream url: rtmp://192.168.*.*:1935/live1/mp4:live1_source


<plugin name="video"
url.flash="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.swf"
url.html5="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.js"
videourl="rtmp://192.168.2*.*:1935/live1/mp4:live1_source"

pausedonstart="true"
loop="true"
enabled="true"
zorder="0"
align="center" ox="0" oy="0"
width.no-panovideosupport="100%"
height.no-panovideosupport="prop"

onloaded="videointerface_setup_interface(get(name)); setup_video_controls();"
onvideoready="videointerface_videoready();"
/>

<!-- the panoramic video image -->
<!-- devices="panovideosupport" -->
<image>
<sphere url="plugin:video" />
</image>
With the setting above, I just got a black screen.
Then I check the error info by o key, no any error info.
Krpano Version: 1.19.3
Flash player Version: 20.0.0.286

Do you have any ideas about the issue?
Thanks and regards.
langjing has attached the following image:
  • info.png

This post has been edited 1 times, last edit by "langjing" (Feb 15th 2016, 10:08am)


2

Wednesday, February 17th 2016, 10:59am

【Solved】Videoplayer plugin did not work with an RTMP Stream

I use the basic xml syntax of pano video in the video.xml.
And browser it in chrome, it worked.

The setting is:

<plugin name="video"
url.flash="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.swf"
url.html5="%SWFPATH%/plugins/videoplayer.js"
videourl="rtmp://192.168.251.145:1935/live/test"
pausedonstart="false"
loop="false"
volume="1.0"
onvideoready=""
onvideoplay=""
onvideopaused=""
onvideocomplete=""
onerror=""
/>

<image>
<sphere url="plugin:video" />
</image>

Compare with the video.xml in videointerface example. I found if the pausedonstart set true, you will get a black screen.