Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: krpano.com Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Donnerstag, 14. April 2016, 10:08

Incomplete results when making VTOUR using the droplet

Dropping 5 equirects on the MAKE VTOUR droplet results in a VR tour which contains only 2 panoramas. Any Help?? ( MacOS)

Tuur

Erleuchteter

Beiträge: 3 024

Wohnort: Netherlands

Beruf: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Nachricht senden

2

Freitag, 15. April 2016, 09:42

Hi,

I tested and for me (OSX) it works fine.
Maybe you have space in your pano names?
I made this 360 video droplet, there i found that when that the terminal gives problems with spaces but also when the name started with a number or a capital.
Maybe rename your panos to simple names for this test.. to see if the problem is there?

Hope it helps!
Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

3

Samstag, 16. April 2016, 10:30

Hi,

do you use the latest krpano version?
1.19-pr4?

This version as a workround for an OSX system bug where the system doesn't pass all files together to the droplets.

Best regards,
Klaus

claire_france

Anfänger

Beiträge: 18

Wohnort: Glasgow

Beruf: Virtual Tours, Photography, PHP & mySQL

  • Nachricht senden

4

Freitag, 13. Mai 2016, 12:19

VTOUR droplet no longer working. Not all images processed. OSX 10.11.2?

I'm getting this problem too. Not sure when it started as I haven't made a tour for many months. It's possible that the upgrade to OSX 10.11.2, El Capitan caused this?

I've downloaded and installed KRPANO 1.19, but am still getting the same problem.

Any advice greatly appreciated.

Claire

MikaG

Anfänger

Beiträge: 24

Wohnort: Berlin, Germany

  • Nachricht senden

5

Sonntag, 15. Mai 2016, 09:45

I had the same problem once and figured out two things that may cause the problem.

1. The suffix of my equirectangular pictures (might) matter. I use to save those as TIFF before passing them to krpano. PTGui adds the suffix .tif (written with only one F) by default and this way some images where not processed. I changed the suffix to .tiff (double F).

2. Pictures exported from Affinity Photo interpolated with Lanczos were skipped in the krpano tour. Out of Photoshop with standard settings everything went smooth.

I'm not sure, which method solved the problem, because I edited a lot of panoramas this time. But I never ran into problems afterwards again. And by the way, I don't use "El Capitan". Still on Yosemite.

Maybe it's sort of Voodoo, but I have no processing drop outs anymore.

Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von »MikaG« (15. Mai 2016, 11:10)