You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, July 21st 2016, 2:49pm

Panoramic Video doesn't play on IOS 8.3 (1.19-pr5)

Hi,

We're having issues with our setup, and when testing the examples on this website we noticed that they were not working either.

Demos:
http://krpano.com/video/

http://d8d913s460fub.cloudfront.net/krpa…x.html?v=119pr5


Works on:
IOS 9.3 on iPhone 6 PlusIOS 9.3 on simulator

Fails on:
IOS 8.3 on iPhone 6 Plus
IOS 8.3 on simulator

It correctly shows the first frame of the video, with fully functional VR/Gyro setup, but the video isn't playing.
The audio starts playing though.
The videocontrols also don't update the progress/status.

Our own version:
krpano 1.19-pr5 (build 2016-05-24)

krpano 1.19-pr5 Videoplayer Plugin (build 2016-05-24)


When writing this post, someone found an old link of a pano-video using krpano 1.19-pr3, that does work on IOS8.3.

Are you aware of those issues?
Is this something you could reproduce yourselves?
Is this something that could be fixed?

Thanks in Advance!

2

Thursday, July 21st 2016, 2:58pm

FYI, just found a pr4 version, and that also seems broken on IOS8.3, so the issue seems to be introduced between pr3 and pr4