You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, October 3rd 2016, 9:24am

IOS 10 problem with 1.8.6

Hi Klaus 1.8.6 has problems with ios10, while rotating page panorama start to blinking, but ios 9 no problem or android or the others

vr.mersin.bel.tr can you check please, opening get time appx 5 seconds

2

Monday, October 3rd 2016, 10:04am

Hi,

I don't get any blinking when trying your link but a distorted/stretched view on an iOS 10 iPhone...
But that seems to be related to your webdesign, not to krpano itself...

Best regards,
Klaus

3

Thursday, October 6th 2016, 12:21pm

https://www.youtube.com/watch?v=vOkLNd1KRJY


you can check this video, with ios 9 no problem only ios 10 and above, with 1.8.6 .


the new problems 1.19 has serius bugs with swfadress, and swfaddress null


https://vr.mersin.bel.tr/mobile/index.html
https://vr.mersin.bel.tr/mobile/index19.html




and second problem opening time is so long, we have so many elements in xml, 1.8.6 working but 1.19 opening time gets so long time but works with no problem, but waiting so so much time. (before not) is there a new preloading system in 1.19? (withoutswfaddress) we change it for you to test


https://vr.mersin.bel.tr/mobile/test.html
https://vr.mersin.bel.tr/mobile/test19.html




http://vr.mersin.bel.tr/ you can check the o

4

Thursday, October 6th 2016, 1:33pm

The 'long opening' could be related to the errors.
Writing errors is slow - each error message is a new dom element and creating and adding dom elements is slow.

So far I see the most errors are related to the 'style' using in the maps plugin.

That's because in 1.19 the 'style' attribute is a new universal xml feature and can be used for all xml elements - and because 'style' was unfortunately already in usage in the maps spots, it was necessary to rename it there to 'spotstyle' to avoid xml parsing conflicts.

That means as first step rename all 'style' to 'spotstyle' for the map spots.

Best regards,
Klaus

5

Thursday, October 6th 2016, 6:23pm

vr.mersin.bel.tr/mobile/maps.xml
vr.mersin.bel.tr/mobile/actionload.xml
vr.mersin.bel.tr/mobile/swfaddress.xml
vr.mersin.bel.tr/mobile/swfaddresspano.xml
vr.mersin.bel.tr/mobile/ana_sanalgezintimobile.xml

No we are using spotstyle too , you can check with debugger. Did you have an idea for swfadress too?


https://vr.mersin.bel.tr/mobile/test.html
https://vr.mersin.bel.tr/mobile/test19.html


thanks
waiting for your news.

6

Friday, October 7th 2016, 7:28am

In this file:
vr.mersin.bel.tr/mobile/maps.xml
change all 'style' attributes to 'spotstyle' attributes for the <spot> elements.

E.g. this:

Source code

1
<spot .... style="..." />
to this:

Source code

1
<spot .... spotstyle="..." />

Birdseye

Trainee

Posts: 124

Location: De Haan

Occupation: Freelance Photographer

  • Send private message

7

Sunday, October 9th 2016, 6:08am

I have the same problem with the blinking, after upgrading from Ios 10.0.1 to 10.0.2.
A friend of mine with the same Iphone (6+), who participate in the Ios Beta project has no problem with the Beta vesrsion 10.1.0.

Yvan

8

Sunday, October 9th 2016, 10:26pm

I have the same problem with the blinking, after upgrading from Ios 10.0.1 to 10.0.2.
A friend of mine with the same Iphone (6+), who participate in the Ios Beta project has no problem with the Beta vesrsion 10.1.0.

Yvan
Hello Yvan, are you using swfadress ?

Birdseye

Trainee

Posts: 124

Location: De Haan

Occupation: Freelance Photographer

  • Send private message

9

Monday, October 10th 2016, 7:00am

Quoted

Hello Yvan, are you using swfadress ?


Hi Aksan,

No, but we do use an older version, JAddress

Posts: 3

Location: Adelaide, South Australia

Occupation: 360˚ Photographer

  • Send private message

10

Monday, October 10th 2016, 5:24pm

Hi,

I'm seeing the same issue on iPhone 6 and iPad Air 2 with iOS 10.0.2 especially if the panorama is delivered via an iFrame. The iFrame seems to exaggerate the flickering issue. I've been having the same issue with my panoramas built out of Pano2VR and my RoundMe projects. However I haven't seen any problems with projects built out of krpano 1.19-pr8, even in iFrames the playback is perfect.

Viewing Aksan's panorama on the iPad Air 2 I can see a lot of flickering *sad*

Tony

11

Tuesday, October 11th 2016, 4:39pm

Hello,
It is not a iframe problem. Because it was working on ios 9.x if you have you can check. this page www.anadolupark360.com and not used iframe.

Klaus any news from your side?

12

Tuesday, October 11th 2016, 7:51pm

Klaus any news from your side?
What do you mean?
The flickering?
Have you already updated your krpano version?

Posts: 3

Location: Adelaide, South Australia

Occupation: 360˚ Photographer

  • Send private message

13

Wednesday, October 12th 2016, 3:05pm

Hello,
It is not a iframe problem. Because it was working on ios 9.x if you have you can check. this page www.anadolupark360.com and not used iframe.
Hi, yes, it's not specifically an iFrame problem, but if you are using an iFrame it makes the flickering much worse.


Tony

Birdseye

Trainee

Posts: 124

Location: De Haan

Occupation: Freelance Photographer

  • Send private message

14

Thursday, October 27th 2016, 11:44am

Problem is solved with the newest Iphone update 10.1 (on my Iphone), don't know about the Iframe issue.