You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Riknieri

Beginner

  • "Riknieri" started this thread

Posts: 34

Location: Lucca

Occupation: Graphic and Multimendia artist

  • Send private message

1

Monday, March 19th 2018, 9:33am

hotspot videos mp4 on safari 11 doesn't play

Hi,

i've used video player to set some video hostspot (h264,mp4) in a pano with this code

Source code

1
<hotspot name="videomalago"         url.flash="plugins/videoplayer.swf"         url.html5="plugins/videoplayer.js"         videourl="video/malago.mp4"                  ath="-0.448129" atv="0.020557" distorted="true" rx="0" ry="0" rz="-0.000014" width="1280" height="820" scale="0.00018" 	     onclick="togglepause();"	     buffertime="0.1"	     directionalsound="true"	     ignoremetadata="false"	     iscomplete="false"	     isseeking="false"	     isvideoready="true"	     iswaiting="false"	     loop="false"	     onerror=""	     onvideocomplete=""	     onvideopaused=""	     onvideoplay=""	     onvideoready=""	     outofrangevolume="0"	     pausedonstart="true"	     playbackrate="1"	     range="90"	     rangefalloff="1"	     videoframepacking=""	     videoheight="738"	     videowidth="1280"	     volume="1"	     visible="1"	     html5preload="none"         />




but on Mac safari desktop 11 they don't play.

any solution?

thanks in advance.

2

Tuesday, March 20th 2018, 6:12pm

Hi,

that's a bug of Mac Safari 11.0 (only there).

The next krpano release (1.19-pr15) will have a workaround for it.

Best regards,
Klaus