You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

1

Thursday, May 31st 2018, 8:50am

Video hotspot in VR

I added video hotspot distorted.

Android default browser doesn't play the video hotspot but does show the preview image.
Chrome browser on Android plays the same video hotspot.

I know Krpano is high level library. Because of that, it's totally affected by the lower ones.
However, any idea to solve this problem?

I use two types of video format - mp4 and webm

2

Friday, June 1st 2018, 9:46pm

Hi,

what is the 'default browser' on your device?
And what version?

On modern Android devices, the default browser is also Chrome-based.

There could be these reason:
- the browser engine is simply too old for panoramic video
- or the browser engine is based on an old Chrome version that had buggy panoramic video support (e.g. Chrome versions before 38)
- the browser engine doesn't support certain video encodings (a mp4 file can be encoded in several different ways)

Best regards,
Klaus

Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

3

Saturday, June 2nd 2018, 4:53am

Hi, Klaus

I've never thought that 'default browser' is an app *pinch*
As I checked right away, the browser is Samsung Internet browser version 6.5.10.5.

As you mentioned, it seems browser problem *sad*
I though my phone default browser is 'Android implanted default browser things"..

4

Wednesday, June 6th 2018, 1:47pm

On what Chrome version is that Samsung Internet browser based?

You could see that e.g. by checking the user-agent or looking into the krpano log.

Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

5

Wednesday, June 6th 2018, 2:05pm

it says
Android 8.0.0 (SM-g930k/kku1erea)
chrome 59.0 -webgl
:(

6

Wednesday, June 6th 2018, 2:52pm

Okay, there is no known problem with that Chrome version related to video.
So it might be a something video-codec related...

Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

7

Wednesday, June 6th 2018, 3:37pm

OK. Thanks Klaus.
I''d test several codecs :(

Anyway,
May I ask you where I could check if there's relative issue or not?

8

Tuesday, October 23rd 2018, 10:54pm

We have the same problem for hotspot video and the Samsung browser with Krpano 1.19-pr.16.
We have another app with version of Krpano 1.19-pr.3 and our hotspot video is working with Samsung browser.
We use the same codec for the video.

Any idea why?