Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: krpano.com Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

Donnerstag, 13. September 2018, 13:44

Why is my layer hidden?

For whatever reason - most propably a simple mistake from me - I put a layer in a Panorama, but it is not displayed, if I call it from a Kind of tour.

See https://www.gaertner-servatius.de/praxis…neu/krpano.html where it is displayed, but not in
https://www.gaertner-servatius.de/praxis/rundgang.php when you navigate to lowest room on right side of the map

Even if I put all the animationcode, the map, the init function, etc. directly /again) in the
https://www.gaertner-servatius.de/praxis…/p-roentgen.xml

Nothing happens. The layer is not shown.

Where is my Little Problem. Qould be more than great if someone has a hint.

2

Donnerstag, 13. September 2018, 14:54

Hi,

you're loading the panos with the KEEPBASE flags - and KEEPBASE is a combination of KEEPDISPLAY + KEEPCONTROL + KEEPPLUGINS - and KEEPPLUGINS means keeping all current <plugin>/<layer> elements when loading a new pano.

That means <plugin>/<layer> elements defined in the new pano will be ignored because of that flag.

Try using the MERGE flag instead.

Best regards,
Klaus

3

Donnerstag, 13. September 2018, 17:43

Thanks so much. It is working directly with some needed adoptions, like all the Keep-s, etc.

And I was expecting, that the layers would be blended as well with the pano/XML. But now I'm tweening it in.

Thanks again for your help!