You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Friday, November 13th 2009, 1:09pm

prop + changeorigin

I've come up with this bug:

I'm using changeorigin to hide stuff offscreen. If I mix up changeorigin with value "prop" (for width attribute in this case) changeorigin does not recalculate x. If I use % or px it works just fine.

I'm using krpano 1.0.8 beta 8.

Edit: Correction beta 8, not 9

This post has been edited 1 times, last edit by "cmscrl" (Nov 13th 2009, 1:28pm)


rdhoore108

Trainee

Posts: 89

Location: Belgium

Occupation: Systems and Network Administrator

  • Send private message

2

Saturday, September 25th 2010, 7:28pm

problem with changeorigin() in combination with "prop"

This bug is still alive in krpano-1.0.8.11, it is crawling over my screen as well. *unsure*

The problematic behavior can be reproduced with the following code:

Source code

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<krpano onstart="myinit">

	<plugin name="test"
		url="myimage.jpg"
		x="10"
		y="10"
		width="prop"
		height="50%"
		align="lefttop"
		edge="lefttop"
	/>

	<action name="myinit">
		trace("plugin[test].x=", get(plugin[test].x) );
		plugin[test].changeorigin( lefttop, righttop );
		trace("plugin[test].x=", get(plugin[test].x) );
	</action>

</krpano>


Replace the url with that one for an existing image.
Normally, x should get a bigger value after changeorigin(), but it does not, instead the whole image shifts to the left.
- Ronny D'Hoore

Similar threads