You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

1

Thursday, January 31st 2019, 4:41am

[SOLVED] Retile Fail, Need Help.

Hi,
I'm making old pano images to new multi level tiled ones.


Actually it's not fail to re-tile but the results combines black areas - I think it doesn't find proper image files.


I have 512x512 size tails on one side of cube.
For example, for the back side, I have the following files.



1. pano_b_1_1.jpg
2. pano_b_1_2.jpg
3. pano_b_1_3.jpg
4. pano_b_1_4.jpg

5. pano_b_2_1.jpg
6. pano_b_2_2.jpg
7. pano_b_2_3.jpg
8. pano_b_2_4.jpg

9. pano_b_3_1.jpg
10. pano_b_3_2.jpg
11. pano_b_3_3.jpg
12. pano_b_3_4.jpg

13. pano_b_4_1.jpg
14. pano_b_4_2.jpg
15. pano_b_4_3.jpg
16. pano_b_4_4.jpg

Please check the follow cli commands if I command wrong;

Source code

1
2
3
4
5
6
krpanotools64 maketiles pano_b_%v_%h.jpg retiled_b.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512
krpanotools64 maketiles pano_d_%v_%h.jpg retiled_d.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512
krpanotools64 maketiles pano_f_%v_%h.jpg retiled_f.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512
krpanotools64 maketiles pano_l_%v_%h.jpg retiled_l.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512
krpanotools64 maketiles pano_r_%v_%h.jpg retiled_r.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512
krpanotools64 maketiles pano_u_%v_%h.jpg retiled_u.jpg 0 -insize=2048x2048 -intilesize=512

This post has been edited 1 times, last edit by "Kabkee" (Jan 31st 2019, 5:38am)


Kabkee

Trainee

  • "Kabkee" started this thread

Posts: 82

Location: South Korea

Occupation: South Korea

  • Send private message

2

Thursday, January 31st 2019, 5:38am

Self Reply

SOLVED.

I don't know why exactly.
It works properly, after few more try with the same command.

I think there's something miss match logic of finding files or so.

:)

Similar threads