You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Edge@51

Beginner

  • "Edge@51" started this thread

Posts: 13

Location: Paris (France)

  • Send private message

1

Tuesday, September 10th 2019, 7:26pm

[Bug] Everpano3D 1.1 - Invisible element impossible to delete

I have a strange bug: the modelling window don't show any element in a specific area (I create them but it was a mistake :) ) but surfaces still appear in the preview window. The problem is that I want to delete those elements / surfaces, but as they are invisible I can't.

Some pictures in the attachments.
Edge@51 has attached the following image:
  • everpano3d-bug.jpg

jordi

Intermediate

Posts: 509

Location: Barcelona

Occupation: creating ideas & coding them

  • Send private message

2

Wednesday, September 11th 2019, 8:26am

Hi,

if I understood what you report correctly this is not a bug.

The software always try to show only those elements that are visible. So if when you access to the pano that part was hidden by a polygon that then you removed, then you need to :

- reloading the pano ⇧ + ⌘ + space in mac ⇧ + ctrl + space in windows, or just by menu view -> reload pano

on the other side if you would like to force viewing everything you can
view->all model geometry.

Then you should be able to see those elements.


Kind regards
everpano.com step beyond 360