You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

image360

Intermediate

  • "image360" started this thread

Posts: 206

Location: Austin, TX and Chicago, IL

Occupation: Photographer

  • Send private message

1

Wednesday, February 17th 2010, 12:14am

Kprotect, basic help getting started

I'm trying to get an understanding of KProtect, have looked at the list of features and have been trying to use it, but I can't get the protected output swf to load the cube faces when it's on my server, it works locally.

I'm getting load errors on the server if the cubes are embedded or not.

I've turned off all protection except embedded XML and Limit Domains. If I try to run the swf directly on my server the swf loads and displays my initial splash screen and text as it should but the error window opens and shows

"ERROR: download of "panox_x.jpg" failed" for all cube faces.

In the embedding tab I'm also getting a red file listing for some reason of unknown type, it says it's skipped, but I have no idea why its' trying to load " ../my_project_directory%2 "anyway?

I think this might be the cause of my issues, but I have no idea how or if I can solve it, perhaps a bug in kprotect? the xml I'm using is based on the sample from Klaus in this thread.

Panoramas into different layers...

I'm using kprotect 1.0.8 beta 9 (build 2010-02-15)

Help!

This post has been edited 1 times, last edit by "image360" (Feb 17th 2010, 1:26am)


2

Wednesday, February 17th 2010, 1:23pm

Hi,

it's probably a problem of the paths/names of the embedded files,
it would be the best not use to use any relative paths and when using for
dynamic generated paths - these files must be added and probably also named
manually to allow krpano finding them when embedded,

could you show the xml or the example?
then it should be possible to say more detailed whats to change or whats the problem,

best regards,
Klaus

image360

Intermediate

  • "image360" started this thread

Posts: 206

Location: Austin, TX and Chicago, IL

Occupation: Photographer

  • Send private message

3

Wednesday, February 17th 2010, 3:05pm

Paths

There are no relative paths in the xml at all, at least not added by me. all links or paths assume the file is in the current directory so no additional path is used.

However, I am using the source from this link as is, at least for the cube loading, blending, etc.

Panoramas into different layers...

I guess the replaceable parameters are using relative paths?

More homework for me to do I guess.

Thanks and thanks again, your support is the best!

Regards,

Robert

4

Wednesday, February 17th 2010, 11:08pm

Hi,

e.g. this is a relative and dynamic generated path:
but I have no idea why its' trying to load " ../my_project_directory%2 "anyway?
try adding and naming (by doubleclicking the added file and unchecking the autonaming) the files manually in the kprotect tool,

best regards,
Klaus

image360

Intermediate

  • "image360" started this thread

Posts: 206

Location: Austin, TX and Chicago, IL

Occupation: Photographer

  • Send private message

5

Thursday, February 18th 2010, 1:48am

User error, mixed capital vs lowercase

Hi Klaus, thanks again for your support ! I feel like such an idiot - my simple error all along, mixed capital and lowercase, my local machine is not case sensitive, UNIX server is - ugh!

Sorry for my confusion, All better now.

Regards,

Robert