You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

  • "manuel rosario" started this thread

Posts: 55

Location: Philippines

Occupation: CE

  • Send private message

1

Monday, March 1st 2010, 3:49am

No sound when compiled

Hi Klaus or others,

I made a virtual tour offline. Everything is working fine. I put music in every pano and work ok. When I compiled it via kprotect 2-21-2010,
it said, streaming file---skipped on the music files and the resulting *.exe/*.app dont give a sound and gives error message on sounds on loading. The sounds are in mp3 format. I am working on mac os 10.6.2. Will you kindly help to make it work. Thank you very much.

Best regards,
Manny

This post has been edited 1 times, last edit by "manuel rosario" (Mar 1st 2010, 6:15am)


2

Monday, March 1st 2010, 1:31pm

Hi,

sorry, streaming files like sound and video can't be embedded yet,
these files must be still external,

best regards,
Klaus

  • "manuel rosario" started this thread

Posts: 55

Location: Philippines

Occupation: CE

  • Send private message

3

Monday, March 1st 2010, 4:57pm

Hi Klaus,

I put it outside and it worked ok. I am learning and thank you very much.

Best regards,
Manny