You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

lorenzofusi

Beginner

  • "lorenzofusi" started this thread

Posts: 1

Occupation: Designer

  • Send private message

1

Monday, December 27th 2010, 5:33pm

loading error (IO Error)

Hi,
using internet explorer, safari and chrome I attended the following errors:
loading error (IO Error)
instead it seems to work more regularly with mozilla firefox!
Why?
This is the link to try:
http://www.borgomummialla.com/tour360/tour.html

I have read other book reviews on the forum regarding this problem but I have not found the solution.

I installed version 1.0.8.12 Krpan Viewer to try network.retrycount
documeto writing within the html:
swf.addVariable (network.retrycount "," 99 ");
but setting this variable to the viewer does not work, probably something wrong in writing the html file.
You can write a complete example to integrate without error the following HTML code in a more extended?
swf.addVariable (network.retrycount "," 99 ");

I currently use this function inside the xml file:
<Network retrycount="99" />
but I always make the same mistakes and so I wanted to try writing in the html document.

I have attached the html file (tour.txt = tour.html) , you can tell me how to write properly?

Awaiting your response.
New Year's greetings.

Lorenzo Fusi
www.lorenzofusi.it

p.s.
sorry for my English!
lorenzofusi has attached the following file:
  • tour.txt (1.73 kB - 3 times downloaded - latest: May 23rd 2011, 9:48pm)

2

Friday, January 14th 2011, 8:39am

Embedding not working on IE7, but working on Firefox 3.6 and Chrome 9.0

Same problem here.

See an example of panorama working in Firefox and Chrome but not in Explorer here:

http://www.stockholmanglicans.net/page.asp?id=37&category=7

Does anyone have an idea on what the problem may be?