You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Tuesday, March 29th 2011, 4:22am

ERROR: soundinterface - loading of "indexdata/sounds/sound0.mp3" failed

<events onloadcomplete="playbackgroundsound(indexdata/sounds/sound0.mp3,0);"/>
my xml file define the event code like up.
and my html code like down
<script type="text/javascript">
var swfPano = embedpano({ swf: '<%=Url.GetScenicSpotSwfUrl(Model.ScenicSpot.Id) + "index.swf" %>',
xml: '<%=Url.GetScenicSpotSwfUrl(Model.ScenicSpot.Id) + "index.xml" %>',
id: "realScenicPlayer",
target: "RealScenicContentDiv"
});
</script>

the html is aspx file , Stored in different folders.

when I open the page, player show this message: ERROR: soundinterface - loading of "indexdata/sounds/sound0.mp3" failed
but my other image file can load. and How can I Setting the mp3 path.
thanks!

HansNyb

Professional

Posts: 936

Location: Denmark

Occupation: Photographer

  • Send private message

2

Thursday, March 31st 2011, 10:36am

I can not see what you do but sound and videos always has to have the path set from the html. Not the xml.

And there is as far as I know no command like playbackgroundsound in the current soundinterface.

Hans

VN2011

Professional

Posts: 1,336

Location: Duluth MN

  • Send private message

3

Thursday, March 31st 2011, 10:48pm

do you even have the soundinterface plugin loaded? you have not provided enough code to figure out what is wrong.

4

Saturday, April 2nd 2011, 8:10am

the code:
<krpano version="1.0.8">
<events onloadcomplete="playbackgroundsound(indexdata/sounds/sound0.mp3,0);"/>
<panoview h="0" v="0" fov="90"/>
<view fisheye="0" limitview="lookat" vlookatmin="-90" vlookatmax="90" fovmin="0.01" fovmax="179" fov="90" hlookat="0" vlookat="0"/>
<preview url="indexdata/index1/preview.jpg"/>
<image type="CUBE">
<left url="indexdata/index1/3.jpg"/>
<front url="indexdata/index1/0.jpg"/>
<right url="indexdata/index1/1.jpg"/>
<back url="indexdata/index1/2.jpg"/>
<up url="indexdata/index1/4.jpg"/>
<down url="indexdata/index1/5.jpg"/>
</image>
<hotspot name="spot0" onclick="loadpano(index2.xml);" url="indexdata/graphics/spots/spot1.swf" onhover="showtext(TextInfo);" ath="330.574" atv="-5.04425"/>
</krpano>

<events onloadcomplete="playbackgroundsound(indexdata/sounds/sound0.mp3,0);"/>

When the static html the sound can play. but when I Integrated into my system, the Error is show.
Code like this:
<div class="RealScenicContent" id="RealScenicContentDiv">
<noscript>
<table width="640" height="400">
<tr valign="middle">
<td>
<center>
错误:<br>
<br>
不支持Javascript<br>
<br>
</center>
</td>
</tr>
</table>
</noscript>
</div>

<script type="text/javascript">
var swfPano = embedpano({ swf: '<%=Url.GetScenicSpotSwfUrl(Model.ScenicSpot.Id) + "index.swf" %>',
xml: '<%=Url.GetScenicSpotSwfUrl(Model.ScenicSpot.Id) + "index.xml" %>',
id: "realScenicPlayer",
target: "RealScenicContentDiv"
});
</script>

HansNyb

Professional

Posts: 936

Location: Denmark

Occupation: Photographer

  • Send private message

5

Saturday, April 2nd 2011, 6:56pm

The commands for the soundinterface are here. http://www.krpano.com/plugins/soundinter…rsion=10812#top

Follow those.As you can see there is no command called playbackgroundsound

Hans

6

Monday, April 4th 2011, 9:05pm

Hi,

I think the "playbackgroundsound" is a custom action which will be generated by Autopano Tour or Panotour Pro,
it should be defined in the first xml,

about your problem:
how are the html, xml and swf paths?

as solution to make sure about the path relations try adding - rootpath="%SWFPATH%" - to the <plugin> definition of the soundinterface plugin,

then the path in the playsound actions should be the relative to the swf file,

best regards,
Klaus

Similar threads