You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

Tourvista

Intermediate

  • "Tourvista" started this thread

Posts: 259

Location: Leicester UK

  • Send private message

1

Friday, November 11th 2011, 6:43pm

SOLVED: iPhone / iPad simulator and videos - but can anyone check on his ipad please

Hi all!

I'm trying to make my first example embedding a video (plugin and hotspot) for an iPad.
I don't have an iPad, so I rely on the great iPhone/iPad simulator created by Klaus.
I can make both work for Safari-Desktop, but as soon as I test the same example in the simulator, nothing appears.

Is there any known issues with videos and the simulator?

Is there any chance that a video can actually works in an iPad despite nothing shows up in the simulator?

Thank you very much in advance for your help!

This post has been edited 2 times, last edit by "Tourvista" (Nov 14th 2011, 1:17pm)


2

Friday, November 11th 2011, 7:49pm

Hi,

do you mean Desktop-Safari with changed iPhone/iPad user-agent?
when it's working there, then it should also work in the iPhone/iPad simulator (also because this basically the same),

best regards,
Klaus

Tourvista

Intermediate

  • "Tourvista" started this thread

Posts: 259

Location: Leicester UK

  • Send private message

3

Saturday, November 12th 2011, 12:02pm

Sorry for the confusion.

I should have put an example in the firs place. It always helps.


This Link is a test to check if a video works as a hotspot and a plugin in html5. Everything works as expected when I open it using Safari in my Denktop.

This Link is the very same xml file (main_js.xml ) as before, this time opened using your iphone/iPad simulator. Nothing shows there.

So my simplified question is, does the videos work in the iPad?

Thank you for your help!

HansNyb

Professional

Posts: 1,033

Location: Denmark

Occupation: Photographer

  • Send private message

4

Saturday, November 12th 2011, 12:35pm

Sorry but your link does not work in Safari except for in flash.
I do not get any error console but I just get two popup square images which do not respond to anything.

Hans

Tourvista

Intermediate

  • "Tourvista" started this thread

Posts: 259

Location: Leicester UK

  • Send private message

5

Saturday, November 12th 2011, 3:25pm

Thank you Hans, your post actually led me to find the solution to the problem.

The html file was actually loading the flash version *tongue*
Once I made the pertinent changes to load the html5 version, I could see that the path to the videos was wrong.
I put the correct path and now everything works like a charm!

Desktop: Link
iPad simulator: Link

Thanks!

Tourvista

Intermediate

  • "Tourvista" started this thread

Posts: 259

Location: Leicester UK

  • Send private message

6

Monday, November 14th 2011, 1:24pm

Every thing works fine in my computer, but a friend of mine says that sometimes he can see an error saying that it cannot find the xml file and sometimes it's the video file which is missing. It's quite random...
I really would appreciate it a third opinion.

Here is the link

Link (iPad only)

Million thanks!

Rafael