You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

timtyson

Beginner

  • "timtyson" started this thread

Posts: 4

Location: San Francisco Bay Area

  • Send private message

1

Sunday, September 9th 2012, 5:56am

Issue editing the config file...

I'm using the same image files for the skin on a series of panos. Rather than creating the same skins folder over and over again, I wanted to reference one skins folder in the xml file. When I delete the xmltemplate_additional_file= for each of the skin images,

xmltemplate_additional_file=xml/skin/buttons.png
xmltemplate_additional_file=xml/skin/qtvr-cursors.png
xmltemplate_additional_file=xml/skin/drag-cursors.png
xmltemplate_additional_file=xml/skin/androidskin.xml
xmltemplate_additional_file=xml/skin/androidbuttons.png

krpano still builds them all as if they were still in the config file. All other changes to the config file work as expected.

Additionally, the androidskin.xml file has never been built. Is it supposed to be??

Am I just missing something obvious?

2

Sunday, September 9th 2012, 12:36pm

Hi,

are you maybe editing the wrong config file?
or maybe have overseen an 'include' statement in the config file?

best regards,
Klaus

timtyson

Beginner

  • "timtyson" started this thread

Posts: 4

Location: San Francisco Bay Area

  • Send private message

3

Sunday, September 9th 2012, 9:09pm

Ahah! I see my error! I should be editing the kmakemultires.config file!

This post has been edited 1 times, last edit by "timtyson" (Sep 9th 2012, 9:23pm)