You are not logged in.

Dear visitor, welcome to krpano.com Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

rocktopus

Beginner

  • "rocktopus" started this thread

Posts: 5

Location: Pune

Occupation: Software Engineer, Biker, Guitarist

  • Send private message

1

Friday, April 19th 2013, 2:09pm

FATAL: XML loading error (IO error) in FLASH ONLY.

Hi,

Everything was working fine for me on version 1.0.8.15

I upgraded to version 1.16.2 and I started getting this error:
FATAL: http://www.xyz.com/abcd.xml loading error (IO error)

This happens in FLASH ONLY. *cursing*
The most confusing thing is when I disable flash and load HTML5 version it loads up and works perfectly. *wacko*

Please help. Want to get the tour working in FLASH also.

rocktopus

Beginner

  • "rocktopus" started this thread

Posts: 5

Location: Pune

Occupation: Software Engineer, Biker, Guitarist

  • Send private message

2

Monday, April 22nd 2013, 6:29am

No help?

Come on guys this is critical for me. No help? or is there some thing obvious that I am missing here?

Tuur

Sage

Posts: 3,111

Location: Netherlands

Occupation: Krpano custom coding / Virtual Tours / Photography / Musician / Recording engineer

  • Send private message

3

Monday, April 22nd 2013, 3:41pm

it looks like you have a mistake in your xml that is called by the flash..
check your xml!

Tuur *thumbsup*
http://www.virtualtuur.com
Skype:studiotuur

rocktopus

Beginner

  • "rocktopus" started this thread

Posts: 5

Location: Pune

Occupation: Software Engineer, Biker, Guitarist

  • Send private message

4

Wednesday, April 24th 2013, 8:44am

I validated the XML using all modern updated browsers. They show no errors.
Its works with the older krpano FLASH version (till 1.0.8.15) and every HTML5 version.
The problem is just with the latest krpano 1.16 FLASH ONLY.

Can anyone give me a hint that what can go wrong in XML with the latest krpano 1.16 FLASH.
Is there something else instead of XML that has to be taken care of?

The main question is how do I debug this issue? I need help with that.

5

Wednesday, April 24th 2013, 4:35pm

Hi,

I have to say I have no idea what could cause an xml error in Flash-only...
Therefore - can you please show the xml file?

Btw - 'IO Error' is the short form of 'Input/Output Error' and means that the loading itself was not possible.

Best regards,
Klaus

rocktopus

Beginner

  • "rocktopus" started this thread

Posts: 5

Location: Pune

Occupation: Software Engineer, Biker, Guitarist

  • Send private message

6

Thursday, April 25th 2013, 8:47am

I got it working. *g*

I was encoding the URL using JavaScript function "encodeURIComponent()" this worked till version 1.0.8.15.
When I upgraded to 1.16.2, it works only when I remove the function.
Klaus, you have managed that already in 1.16 version swfkrpano.js Thanks. *thumbup*

Thank you Tuur and Klaus for your help. *thumbsup*